Rusia

articolul anterior articolul urmator

Fostă consilieră a lui Trump: Putin are un miros ciudat şi nu mănâncă la evenimente

32
18 May 2022 14:54:47
Autor: George-Andrei Cristescu
Vladimir Putin FOTO Getty Images
Vladimir Putin FOTO Getty Images

Vladimir Putin are un miros „ciudat”, de parcă ar face băi „special pregătite”, şi nu mănâncă la evenimente, spune Fiona Hill, fostă consilieră pentru Rusia şi Afaceri Europene în Consiliul pentru Securitate Naţională de la Casa Albă.

Fiona Hill a vorbit la emisiunea „Desert Islands Discs”, difuzată pe BBC Sounds, despre întâlnirile avute cu Vladimir Putin.
 
Fosta consilieră a lui Donald Trump spune că la o cină a stat la mică distanţă de liderul de la Kremlin şi a observat anumite ciudăţenii în comportamentul acestuia.
 
„I-am observat costumele, foarte fin croite, felul în care o mică venă îi pulsa încontinuu pe partea stângă a feţei”, a declarat Hill, citată de Business Insider.
 
De asemenea, Putin purta un „ceas foarte scump”, în ciuda faptului că declară un venit anual modest.
 
În plus, Putin ar avea nevoie de ochelari, pentru că a citit de pe cartoane cu litere uriaşe. „Le-am putut citi pe toate. Pe cartoane avea numele unor persoane, ce ar trebui să spună şi lucruri de genul acesta”, îşi aminteşte Fiona Hill.
 
Hill a mai remarcat că Putin „nu a mâncat şi nu a băut nimic” în timpul cinei, iar mirosul său era „ciudat”.

„Îmi dau seama că sună cu adevărat bizar, dar am simţit un miros de parcă ar fi fost proaspăt spălat. Nu se dăduse cu nicio colonie, dar se simţea ca şi cum ar fi ieşit direct dintr-o baie special pregătită”, a declarat Hill.
 
Fosta consilieră a lui Donald Trump a mai spus că Vladimir Putin ţinea să afişeze o imagine de om autoritar, să arate că are totul sub control şi că „el conduce”. În timpul cinei, liderul de la Kremlin a vorbit foarte puţin şi „abia i-a aruncat o privire”.
 
Conform unei investigaţii jurnalistice publicate recent de un portal din Rusia neafiliat Kremlinului, Putin face băi în sânge din coarne de cerb. Este vorba de o tradiţie de secole în anumite zone din Rusia, iar printre beneficii - cred cei care o practică - ar fi inversarea vârstei, creşterea potenţei, întărirea oaselor, muşchilor, vederii, auzului şi altele. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

32 Comentarii

Vladescu Adrian
18.05.2022, 15:04:50

1. foloseste drept after-shave, ulei de sconcs sovietic ( dihor ) 2. nu mananca pentru ca nu-i este foame!

+6 (14 voturi)
jan11
18.05.2022, 15:13:56

Nu mananca pentruce se teme ca va fi otravit sau infectat cu vreo boala care sa-l trimita dupa aia pe care i-a trimis el dincolo.Si-ti dai seama ce-l asteapta daca pun aia mana pe el!

+11 (19 voturi)
www.brave.com
18.05.2022, 15:15:39

"ar face băi „special pregătite” De agheazma pregatite de Kiril...

-6 (26 voturi)
wakki m
18.05.2022, 15:09:28

e vampir, miroase a sânge stricat

+15 (25 voturi)
Taranul Vasile
18.05.2022, 15:22:37

Ce e ciudat im miros de proaspat spalat. Poate tocmai se spalase.

-5 (13 voturi)

Vezi toate comentariile (32)

Modifică Setările