Rusia

articolul anterior articolul urmator

O absolventă de la un liceu din Rusia a strigat la microfon în timpul serbării de final de an „Libertate Ucrainei! Putin este diavolul!”

12
23 May 2022 08:13:02
Autor: Maria Ţaga
FOTO: Captură Video
FOTO: Captură Video

O absolventă de clasa a XI-a de la un liceu din republica rusească Daghestan a strigat la microfon în timpul serbării de final de an „Libertate Ucrainei! Putin este diavolul!”, când a mers să-şi ia premiul, relatează duminică ziarul ucrainean Pravda, care publică imagini cu gestul fetei.

În imaginile publicate de proiectul media rusesc „Republic” pe Telegram şi preluate de Pravda, se aude cum adolescenta, vizibil emoţionată după ce şi-a luat diploma, strigă în rusă: „Nu războiului! Libertatea Ucrainei! Putin este diavolul!”. În acelaşi timp, o parte din elevi au început să aplaude, potrivit imaginilor.

Ulterior, canalele de Telegram din presa prorusă au început să răspândească informaţii conform cărora împotriva şcolii s-a deschis o anchetă pentru „discreditarea armatei ruse”, urmând ca unitatea de învăţământ să primească o amendă. 

De asemenea, pe numele mamei adolescentei a fost întocmit un proces-verbal administrativ pentru „neîndeplinirea obligaţiilor părinteşti pentru creşterea copilului”, potrivit libertatea.ro. 

Mai târziu, canalul local de telegrame pro-Kremlin Daghestan News a publicat imagini video cu adolescenta şi mama ei, în care femeia şi-a exprimat sprijinul pentru război şi Putin şi a cerut scuze că a neglijat educaţia fiicei sale. Ambele au motivat fapta prin faptul că absolventa ar fi fost stresată din cauza examenelor şi că s-ar fi certat cu mama ei şi, prin urmare, a comis o faptă nesăbuită.


 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

12 Comentarii

Ionel Marcu
23.05.2022, 08:09:34

Încă o dovadă că Rusia putinistă este un stat fascist. Nu așa se făcea și în Germania lui Hitler?

+6 (6 voturi)
Rost
23.05.2022, 08:51:51

Exact asa zicea si Hitler de Rusia .

-7 (7 voturi)
Stefan din Nord
23.05.2022, 08:43:15

Din doua una 1 -inconstienta 2 eroism Cei ce am trait pe vremea odiosului stim bine ca ceea ce a strigat pustoaica asta echivaleaza cu un strigat puternic de Jos Ceausescu ! Jos comunismul ! Libertate ! strigat ziua in amiaza mare in centrul aglomerat al unui mare oras de catre un roman satul de dictatura ceausista Ar fi suferit consecinte dureroase din partea securitatii si a altor organe de represiune

+5 (5 voturi)
Rost
23.05.2022, 09:03:07

Stefan din Nord "echivaleaza cu un strigat puternic de Jos Ceausescu ! Jos comunismul ! Libertate !" Mintiti ca un Martor asta a strigat echivalent cu victorie Tarii secuilor .

-12 (12 voturi)
Rost
23.05.2022, 08:50:54

"În acelaşi timp, o parte din elevi au început să aplaude, potrivit imaginilor." Potrivit imaginilor poate sa fi aplaudat doar niste porci din urechi ca altcineva nu se vede nimeni .

-10 (10 voturi)

Vezi toate comentariile (12)

Modifică Setările