articolul anterior articolul urmator

Occidentul încă încearcă să-l descifreze pe Vladimir Putin, deşi acesta conduce Rusia de 18 ani

40
7 Dec 2017 14:26:45
Autor: Viorica Marin
Preşedintele rus Vladimir Putin
Preşedintele rus Vladimir Putin

40 Comentarii

Lucifer
7.12.2017, 15:05:18

Rusia lui Putin este un stat terorist. Rusia ameninţă şi agresează popoarele din imediata apropiere, dar şi statele europene şi chiar SUA. Putin vrea să facă din Rusia o mare putere şi fiindcă ştie că acest lucru nu se mai poate întâmpla, ameninţă şi blufează. Cea mai bună politică contra lui Putin este să nu fie băgat în seamă. Sancţiunile internaţionale trebuie să continue, inclusiv protecţia informatică la agresiunile media sau ale spionilor/trollilor ruşi. Mai este puţin şi Rusia se va prăbuşi eliminându-l şi pe Putin. Iar acţiunea concertată naţionalism - ortodoxism - manipulare/diversiune- nu va reuşi, fiind arme cu două tăişuri, care se pot întoarce contra lui.

-3 (21 voturi)
marius cristian
7.12.2017, 15:14:42

Mai nou a descoperit că ataşamentul la ortodoxie şi naţionalismul istoric rusesc este cel mai bun pariu pe termen scurt. Sunt cel mai bun pariu intru eternitate pentru orice popor european care se respecta pe sine si neamul sau , singura contra-pondere impotriva corectitudinii politice anti-crestine si anti-natioanale , si singura stavila contra invaziei musulmane arabo-africane.

-1 (17 voturi)
Goicea Niculae
7.12.2017, 15:54:24

Un lucru devine din ce in ce mai clar. Inteligenta si geniul lui Putin au salvat Rusia din distrugerea pregătită de occident . In momentul de fata Rusia este un lider de necontestat in lupta pentru pacea mondiala si pentru crearea unei societăți internaționale bazate pe respect reciproc si pe posibilitatea tuturor tarilor sa prospere independent. Este normal ca acest lucru sa fie o enigma pentru Hoitarii războiului permanent si al distrugerii vieții pe pământ.

0 (20 voturi)
Voluntat Solis
7.12.2017, 16:14:17

Fii ma serios. Numai navii isi imagineaza ca Putin e un fel de atot-puternic care taie si spanzura. Putin e la fel ca Basescu. Un exponent al unui grup de putere din servicii si armata, pus in functia de presedinte. Basescu in Romania face parte din gasca pro-occidentala, si anume atlanticistii. Putin este fata vizibila a grupului de putere din Rusia, anume grupul euro-asiatic. Tot asa cum Trump e fata vizibila a neoconilor americani care vor razboi cu Iran. Cand Putin va expira, poate il vor lasa sa se retraga precum Gorbaciov si sa isi scrie memoriile. Poate nu, poate ii servesc un ceai de polonium.

-6 (14 voturi)
FSB Bolshevik Basarabean
7.12.2017, 16:44:22

Putin nu este OM, Putin este o Functie ! A fi PUTIN insemna pentru orice lider politic A FI SUFLET IN SUFLET CU POPORUL SAU, A_I IMPARTASI VALORILE SI A_I RESPECTA TRECUTUL!!! Ura satanica proliferata fata de PUTIN denota toata disperarea la care a ajuns clica nocono-globalista in ultimii 15 ani, semn bun pentru oamenii de buna credinta din toata lumea. PUTIN (functia) le-a dezavuat toate minciunile, le-a demonetizat toate "valorile" si le-a dat pe fata toate planurile diabolice urzite de acesti dementi contra speciei umane. Numai "operatia Trump" cit face !!!

+1 (13 voturi)