Rusia

articolul anterior articolul urmator

Peste 6.600 de contaminări cu noul coronavirus în Rusia, în ultimele 24 de ore

3
11 Jul 2020 13:22:50
Autor: News.ro
FOTO tass.ru
FOTO tass.ru

Rusia a raportat 6.611 cazuri de contaminare cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore, bilanţul total al infectărilor fiind de 720.547, relatează Reuters.

De asemenea, au fost raportate 188 de decese, bilanţul total fiind de 11,205.
 
Autorităţile ruse au anunţat şi că de la începutul pandemiei au fost declarate vindecate 497,446 de persoane.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

IonIon Codreanu
11.07.2020, 14:31:12

Inconștiența criminală alui Putin a pus pe butuci țara! Rusia, ci slabe legături externe, avea toate condițiile să fie ferită de o infectare masivă,cu covod-19.

+1 (1 vot)
DoaroOpinie!
11.07.2020, 20:35:00

De ce consider ca virusul a pus pe butuci Rusia?! Numarul mare de cazuri se datoreaza numarului f mare de teste efectuate de Rusia, 22,7 milioane! Doar China si SUA au efectuat mai multe teste, 90 si 40 de milioane! China a avut putine cazuri caci a fost infectata tirziu, au descoperit virusul rapid si au impus masuri drastice de carantina! SUA, unde cel mai probabil a aparut virusul, este un dezastru, nu mai vorbim de ea! Rusia a facut o greseala intr-adevar, a considerat ca virusul provine din China si a inchis granita cu China, in loc sa inchida granita cu UE si SUA, regiuni de mult infectat deja masiv! Rusia nici pe departe nu este izolata, are milioane de turisti peste tot in lume, dar mai ales in UE, de unde a fost infestata masiv! Dar este un alt indicator esential si care da o imagine reala cum a fost criza gestionata: decedati pe 1 milion populatie! Rusia are 77 de decedati pe milion, cam de 10 ori mai putini decit tarile Europei de Vest! -Belgia 844 -UK 658 -Spania 607 -Italia 578 -Suedia 547 -Franta 460 -SUA 414 ..... -Germania 109 care cica a gestionat excelent pandemia! Adica Rusia, si nu Putin, a gestionat mult mai bine epidemia decit oricare tara occidentala! Si asta deoarece in Rusia, ca si in estul Europei, ca si in Germania de est, capitalismul inca nu a reusit sa distruga complet sistemul sanitar mostenit! ... Deci hai sa nu ne luam dupa o propaganda gaunoasa occidentala, sau di articolul de fata! Virusul a scos in evidenta eficienta sistemului social, medical, in final economic, din diferitele state, eficienta la care fara nicio surpriza occidentul a clacat cu brio! Evident situatia din Rusia este incomparabil mai proasta decit cea din China, dar este si incomparabil mai buna decit in orice stat occidental! China este o exceptie din cauza sistemului medical extrem de robust! Chinezii imediat au cautat cauza acestei pneumonii atipice, au identificat virusul imediat cum a aparut in China si au impus rapid masuri de protejare ale restului populatiei! Occidentul, America au clocit virusul de un an de zile, nu si-au pus intrebarea de ce mor zeci de mii de oameni, nu i-a interesant ca aia dau coltul si au infestat toata lumea datorita indolentei lor! Repet, Rusia a luat plasa inchizind granita cu occidentul cind era deja prea tirziu! Da, si doctorii din Rusia initial au dat dovada de superficialitatea, nu au identificat virusul din timp, dar apoi s-au mobilizat exemplar si au limitat masiv decesele cauzate de epidemie! Bravo lor!

-1 (1 vot)
pathfinder
12.07.2020, 15:33:18

@Opinie Vreau si eu ce fumezi tu.

Modifică Setările