articolul anterior articolul urmator

Premierul israelian Bejamin Netanyahu, la Moscova pentru o nouă întrevedere cu Putin

15
11 Jul 2018 08:49:04
Autor: Viorica Marin
Pre;edintele rus Vladimir Putin şi premierul israelian Benjamin Netanyahu
Pre;edintele rus Vladimir Putin şi premierul israelian Benjamin Netanyahu

15 Comentarii

Stefan din Nord
11.07.2018, 08:58:01

In Israel nu sunt partide democratice antirusesti care sa-l urecheze pe Bibi pentru vizitele sale la Moscova ? Ca la noi daca ar merge premierul la Putin in vizita ar trebui sa-si ia bilet de avion numai dus ,neavand ce sa mai caute in tara

0 (4 voturi)
Je suis SOBOLAN
11.07.2018, 09:17:17

Sàtefan din Cort In israel s-au aciuit 1,5 milioane de evrei din Rusia. Ei formeaza 21 % din populatia Israelului. Dintre acestia 65 % voteaza Likud, partidul sarlatanului Netanyahu, implicat si inculpat pentru cardasie cu escroci notorii internationali: Grupul Steinmetz, grupul Broidy etc. Intamplarea face ca, Grupul Steinmetz sa fie si complicii de jaf ai bandei criminale Dragnea-Firea-Tariceanu. Vizita lui Netanyahu in Rusia, este o vizita acasa, in patria de fapt a unei mari majoritati a electoratului sau. Interesant este ca Netanyahu este o piesa din jocul lui Putin, dar si Putin este o piesa din jocul lui Netanyahu: Noul Sion. Unde va fi acela ? Uita-te in jur si invata idish, hebrew ar fi prea greu pentru tine.

0 (4 voturi)
Je suis SOBOLAN
11.07.2018, 09:04:00

Suspecte intalniri intre acesti doi criminali. Cardasia intre Rusia si Israel in injugarea Romaniei este de notorietate, PSD fiind condus de o liota de evrei: Klughaft& Shaked, Aisin si protehat de Black Cube, adevaratul SPP al PSD. Complicitatea cu grupul de escroci Steinmetz, Silberstein si Broidy fiind adevarata alianta strategica a PSD, cu scopul devalizarii Fondului Strategic de Investitii. in fata romanilor naivi, orbiti cu artificiile "statului paralel" sunt jefuite 30 miliartde €, ultimele bresturi a fostei industrii rtomanesti. Rumegati in pace ! Steinmetz vegheaza si va asculta cu placere talangile de pasune.

+2 (4 voturi)
king artur
11.07.2018, 09:20:50

Stefan de Nord mare prost esti! Israelul nu a fost sub influenta somunist- sovietica mai ignorantule! Vorbind de echipa de sfatuitori ai lui Dragnea sper sa ajunga si ei unde va ajunge Dragnea!

-1 (3 voturi)
M Costi
11.07.2018, 09:25:49

"...Benjamin Netanyahu, se deplasează, astăzi, din nou în Rusia. El va avea o întrevedere cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin..." ! Heheheiii..., stim noi bine ce cauta Netanyahu la Moscova , se duce repede sa-i spuna lui Putin secretele care i le-a spus Dancila , atunci cand aceasta si-a tradat tara si a discutat "...cu niste evrei " ! Insa noroc de faptul ca avem in tara si romani patrioti ( si vigilenti ! ) , care imediat au sesizat ...smenu' si ...pac plangerea la DNA. Pentru Dancila , ca tradatoare...! Insa ce nu stiu nici Netanyahu si nici Putin este ca patriotul vigilent L. Orban le pregateste si lor o plangere ( tot la DNA ! ) pentru complicitate la tradare si abuz in serviciu. Vor avea o ...mica surpriza... !

-1 (1 vot)