Rusia

articolul anterior articolul urmator

Putin şi Zelenski au discutat la telefon despre pacea din estul Ucrainei. Franţa şi Germania ar putea interveni în tratative

4
11 Jul 2019 21:37:14
Autor: News.ro
Volodimir Zelenski şi Vladimir Putin FOTO Azvision.az
Volodimir Zelenski şi Vladimir Putin FOTO Azvision.az

Preşedintele rus Vladimir Putin şi omologul său ucrainean, Volodimir Zelenski, au discutat joi, 11 iulie, în prima lor conversaţie telefonică, despre rezolvarea conflictului din estul Ucrainei şi eliberarea prizonierilor, a informat Kremlinul, conform Reuters.

Zelenski, un fost comediant fără experienţă politică, a câştigat alegerile prezidenţiale din Ucraina în aprilie şi a declarat că rezolvarea conflictului dintre separatiştii pro-Rusia şi forţele Kievului este una dintre priorităţile sale.

Kremlinul a informat că discuţia telefonică a fost iniţiată de Kiev.

Cei doi lideri au vorbit despre posibilitatea continuării discuţiilor privind această problemă în formatul „Normandia”, care implică participarea Franţei şi Germaniei, se arată în comunicatul Kremlinului.

Zelenski a declarat săptămâna trecută că plănuieşte să continue discuţiile susţinute de UE cu Rusia privind un acord de pace şi că va încerca să elibereze ucrainenii reţinuţi în Rusia. Printre ei se află şi 24 de marinari.

Conflictul din estul Ucrainei a început în 2014, la scurt timp după ce Rusia a anexat peninsula Crimeea de la Ucraina, iar peste 10.000 de persoane au fost ucise de atunci.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Adevarul Truth
11.07.2019, 21:52:28

Este incredibil ce se întâmplă în lume. Citiţi acest articol. Abuzurile în lume: pornesc chiar de lă rădăcină – citeşte ce îţi este viaţa cu adevărat https://www.seruah.com/abuzurile-in-lume-de-la-radacina-citeste-ce-iti-este-viata-cu-adevarat.html Blestemaţi-le carnea şi sufletele şi reacţionaţi, ei vă controlează fiecare acţiune, şi stabilesc fiecare eveniment. Articolul care a expus cazul dramatic din Italia este dovada clară a ceea ce se întâmplă în lume, de la un nivel mic la nivel mare. Veţi avea cea mai mare satisfacţie când îi veţi vedea expuşi, pramatiile lor şi copiii lor arestaţi şi blestemaţi, averile lor imense confiscate, aşa cum au luat ei de la oameni nevinovaţi şi cum le-au făcut copiilor oamenilor nevinovaţi. Nu-i mai lăsaţi să mănânce din voi. Pe siteul ataşat mai sus, există articole ce expun, raţional, ceea ce se întâmplă în lume. Nu-l lăsaţi să vă domine, nu le cereţi ajutorul sau mila. Doar gândiţi-vă cu multă putere cât de nenorociţi sunt şi credeţi în dreptate, cu dorinţa de răzbunare, aşa cum prinzi un şobolan, exact aşa cum le fac lor oamenilor nevinovaţi şi fără motive reale. Gândiţi-vă cum copiii lor şi ei râd, dansează şi se bucură pe suferinţa oamenilor de rând sau oamenilor exploataţi de ei apoi îi reduc la tăcere, cenzurează sau elimină din sistem, când îşi dau seama. Gândiţi-vă cum îşi umplu burţile pe baza suferinţei oamenilor de rând şi cum copiii lor sunt mai presus decât legea sau orice altceva, pentru că ei fac legea. Dacă ştergi acest comentariu, eşti un participant la aceste cirme, indirect sau direct.

0 (2 voturi)
Gabriel din Bugeac
11.07.2019, 22:11:21

Vina iarna și circarcul "comediantul" știe cel așteaptă după ce Germania termină al doilea gazoduct cu Rusia.. și de la 1 Ianuarie conductele ce traversează Ucraina vor fi închise.. și cum de nu apare și SUA?? Doar zicea Zelenski pe Facebook.. după ce m-am văzut cu Merkel, Macrou ala.. am râs, zâmbit... și după aia ne-au înjunghiat pe la spate.. după ce i-au reprimit pe rusnaci în în nu știu ce consiliu, tratat.. Și SUA unde este??? Aaaaa.. nu contează în politica europeană. Hahahahaha..

Iosif Beltic
11.07.2019, 22:27:55

dar ce sa discute ca rusii nu sunt implicati? acolo sunt localnici, voluntari si mercenari

_wakki m
12.07.2019, 00:07:53

are tupeu acest Zelenski a sunat el să vorbească după ce comandourile ucrainene l-au capturat pe ăla care a lucrat pe bateria de rachete care a doborât avionul malaezian exploatarea momentului, și a nodului din gâtul lui putler