Rusia

articolul anterior articolul urmator

Rusia. O familie gay a fugit din ţară după ce a primit ameninţări cu moartea

24
5 Aug 2021 10:42:08
Autor: Cristina Ene
O familie de acelaşi sex din Rusia a fost nevoită să fugă din ţară după ce a primit ameninţări cu moartea FOTO Instagram via Moscow Times
O familie de acelaşi sex din Rusia a fost nevoită să fugă din ţară după ce a primit ameninţări cu moartea FOTO Instagram via Moscow Times

O familie de acelaşi sex cu doi copii a fost obligată să părăsească Rusia după ce apărut într-o reclamă şi a primit ameninţări cu moartea.

Atât familia cât şi lanţul de magazine VkusVill au devenit luna trecută ţinta unei campanii de ură din partea unei grupări naţionaliste care a distribuit reclama pe reţelele sociale.
 
„Suntem în siguranţă, ne tragem sufletul. Nu mai trebuie să ne ascundem fericirea de a fi o familie. A fost o încercare grea şi un chin pentru noi toţi. Psihologic, nu suntem prea bine”, a scris capul familiei Yuma deasupra unei fotografii publicate pe Instagram în care apare cu familia arborând un steag LGBT.
 
Mila, una din fiicele cuplului, a etichetat locaţia ca fiind „Barcelona”.
 
„Din nefericire am rămas fără slujbe şi fără o casă din cauza situaţiei dificile create din pricina reclamei pentru VkusVill”.
 
 
Magazinele au retras reclama destinată clienţilor preocupaţi de mâncare sănătoasă la doar o săptămână de la publicare. De asemenea, a prezentat scuze publice pentru a „fi rănit sentimentele unui mare număr de clienţi, angajaţi, parteneri şi furnizori”.
 
Spotul publicitar marcat „18+” şi în urma căreia retailerul a primit ameninţări cu moartea ar intra sub incidenţa legislaţiei ruse ce interzice „progaganda gay destinată minorilor”.
 
Rusia a modificat Constituţia pentru a defini căsătoria ca o instituţie heterosexuală şi familia ca o uniune între o femeie şi bărbat în sens biologic.
 
Un sondaj recent a arătat că 75% din ruşi sunt împotriva căsătoriei între persoanele de acelaşi sex.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

24 Comentarii

Stefan din Nord
5.08.2021, 10:49:03

Rusii se stie ,sunt alcoolici inraiti ,ceea ce le reduce mult speranta de viata . Daca ar mai aproba si deviatiile sexuale in doua trei generatii ar disparea ca natie .

-7 (15 voturi)
Noah_Scînteia@Vancouver.ca
5.08.2021, 10:49:56

Poporul rus orthodox e foarte iubitor de oameni... a omorat si chinuit mai multi oameni decat oricare altul in istoria omenirii !

+20 (34 voturi)
Adevarul are jurnalisti poponauti
5.08.2021, 11:25:20

Eram sigur ca scanteie, omul cu cel mai larg anus trebuia sa isi faca aparitia!

-3 (17 voturi)
Noah_Scînteia@Vancouver.ca
5.08.2021, 11:30:33

Ma bucur ca ti-am facut ziua orthodoxule :)

+20 (28 voturi)
Vasile Naftuli
5.08.2021, 11:19:44

Niște „fete” istețe, au găsit metoda să ajungă în vestul „democrat” pe banii altora și cu susținere și propagandă din partea oficialităților „democrate”; le doresc succes în raiul „democrat”.

-7 (17 voturi)

Vezi toate comentariile (24)

Modifică Setările