Rusia

articolul anterior articolul urmator

Serialul de comedie in care joacă Zelenski a avut viaţă scurtă în Rusia: difuzarea sa a fost anulată după o glumă la adresa lui Putin

3
12 Dec 2019 17:36:32
Autor: Ştefana Radu
Servitorul Poporului a fost anulat dupa o gluma la adresa lui Vladimir Putin FOTO IMDB
Servitorul Poporului a fost anulat dupa o gluma la adresa lui Vladimir Putin FOTO IMDB

Un canal rus de televiziune a anulat brusc serialul de comedie „Servitorul Poporului”, în care apare preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, după ce o glumă la adresa lui Vladimir Putin a fost difuzată pe post în orientul îndepărtat al Rusiei.

Satira politică a fost o platformă pentru fostul actor de comedie Volodimir Zelenski, pentru a câştiga popularitate şi, în cele din urmă, pentru a câştiga preşedinţia Ucrainei, într-un scrutin condus în mare parte de furia cetăţenilor îndreptată spre foştii lideri ai ţării.

Însă cu glume dure îndreptate împotriva lui Putin, mulţi s-au întrebat cât de lungă va fi viaţa serialului la posturile TV atent controlate de stat. Răspunsul este: mai puţin de o noapte.

După ce au scos rapid gluma la adresa lui Putin în premiera sezonului, canalul TV TNT a anulat cu totul difuzarea celorlalte 22 de episoade, înlocuindu-le cu sitcomuri mai puţin capabile să supere Kremlinul. 

TNT a declarat pentru ziarul rus de afaceri Vedomosti că nu a plănuit niciodată să difuzeze întregul sezon şi că transmisiunea a fost un „truc de marketing” pentru serviciul său de streaming online. Episodul este încă disponibil acolo.

Serialul „Servitorul Poporului” urmăreşte ascensiunea surprinzătoare a personajului lui Zelenski, de la profesor de şcoală la preşedinte al Ucrainei, după ce un discurs al său împotriva corupţiei devine viral pe internet.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

mindrescu costel
12.12.2019, 18:25:37

corect cu maimuta sef de la kremlin nu e de glumit

Ion Capsuna
12.12.2019, 20:48:34

Claunii, intre ei...!

Goicea Niculae
12.12.2019, 20:56:13

Zelenski ar trebui sa aibă grija sa nu-l provoace pe Putin sa facă o gluma pe seama lui. S-ar termina totul înainte de primul episod.

Modifică Setările