Rusia

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Dracarys! Liderul Ceceniei îşi „distruge duşmanii” cu un dragon, într-un filmuleţ inspirat de Game of Thrones

5
20 Jun 2019 12:27:36
Autor: George-Andrei Cristescu
Captura video
Captura video

Deşi Ramzan Kadîrov este cunoscut pentru stilul său politic strict, un nou video îl duce pe liderul cecen la nivelul următor, prezentându-l în fruntea unei divizii de cavalerie care luptă cu armata Lannister din Game of Thrones.

Purtând haine tradiţionale cecene şi bine-cunoscuta sa barbă, Kadîrov şi divizia sa par să se integreze în scenariul popularului serial.
 
Credibilitatea bătăliei dintre „Divizia de cavalerie Akhmat” (denumită astfel în memoria tatălui lui Kadîrov) şi armata în stil medieval aproape că nu are de suferit nici când un dragon imens intră în scenă. La punctul culminant al filmuleţului, Kadirov este în fruntea cavaleriei, în timp ce dragonul trece pe deasupra, înainte să-i omoare pe oponenţi cu foc.
 
Video-ul este un montaj de scene din sezonul şapte al serialului Game of Thrones şi imagini de arhivă de la o campanie de călărie care a avut loc anul trecut în Cecenia.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

CRISTIAN MIHAI VIRVOREA
20.06.2019, 12:45:54

Cam are dreptate Kadarov. Are nevoie de un dragon sa-l apere. O fi el din cea mai mare familie din Cecenia, dar daca se unesc celelalte familii impotriva lui, nu se stie niciodata. Dar daca-i face ministrul de finante al Rusiei vreun audit, nu-l mai ajuta nici o haita de dragoni.

OmTacut
20.06.2019, 14:30:43

CRISTIAN MIHAI VIRVOREA Nu-i face nimeni nici un audit fără "binecuvântarea" lui Putin, pentru ca liderul cecen răspunde numai si numai in fata lui Putin. Kadarov este urat de serviciile de informații si de armata rusa pentru ca oamenii lui au omorât multi rusi, Cecenia tinanad de Rusia numai si numai pentru faptul ca Rusia pompează foarte multi bani in aceasta provincie.

Sorin Barbu
21.06.2019, 13:16:30

Corect ce spui.Cei mai mulţo soldați care ia pierdut Russia a fost în Cecenia

OmTacut
21.06.2019, 14:48:33

Sorin Barbu Înainte de a comenta, ce ar fi dacă ai învăța sa scrii cat de cat corect in limba romana? Nu zic ca ar trebui sa fie obligatoriu, dar ar fi mai ușor de înțeles ceea ce vrei sa spui.

produs
20.06.2019, 12:47:13

Cam slab Kadirov ! https://www.dailymotion.com/video/x2p43rp