Rusia

articolul anterior articolul urmator

Vladimir Putin ar mai avea trei ani de trăit, susţine un agent FSB

16
29 May 2022 09:22:13
Autor: Viorica Marin
Preşedintele rus Vladimir Putin Foto Getty Images
Preşedintele rus Vladimir Putin Foto Getty Images

Un ofiţer FSB a descris starea liderului rus ca fiind „o formă severă de cancer care progresează rapid”. Acesta a explicat că preşedintele nu mai are de trăit „mai mult de doi-trei ani”, dar şi că Putin a început să-şi piardă vederea.

Informaţia despre boala preşedintelui rus a apărut ca parte a unui mesaj al agentului rus către fostul agent FSB Boris Karpicikov, scrie dailymail.co.uk.
 
În mesaj mai este specificat faptul că Putin refuză să poarte ochelari din cauza temerilor că ar putea admite o formă de slăbiciune, dar şi că îşi atacă subordonaţii „cu o furie necontrolată”.
 
Noutăţile apar pe măsură ce ştirile despre deteriorarea sănătăţii sale continuă să se scurgă pe un canal de Telegram ce susţine că are surse în interiorul Kremlinului.
 
Vladimir Putin ar fi bolnav de cinci ani şi este înconjurat constant de o echipă de medici care îi monitorizează starea de sănătate.
 
Înfăţişarea sa drastică schimbată, de la om puternic la unul bolnav, a stârnit, de asemenea, suspiciuni că este grav bolnav.
 
Putin, în vârstă de 69 de ani, a avut o serie de pauze ciudate în ultimii cinci ani, precum şi numeroase vizite la medic.
 
Institutul de presă independent rus Proekt i-a analizat absenţele mari şi a constatat că este urmărit în mod constant de o armată de medici.
 
Ei au comparat datele medicilor cu programul lui Putin şi au calculat că între cinci şi 13 medici l-au urmărit tot timpul pe prreşedinte în 2016 şi 2017.
 
Aceşti medici au inclus un specialist ORL, un specialist în boli infecţioase, un neurochirurg şi un oncolog, printre alţii.
 
Putin apoi a dispărut din ochii publicului în noiembrie 2016 timp de aproximativ şase zile, apărând doar în întâlniri preînregistrate.
 
Proekt a constatat că 12 medici specialişti s-au internat în spitalul din Soci, situat în apropierea uneia dintre reşedinţele preşedintelui Rusiei.
 
Neurochirurgii, medicul său personal şi un specialist în reabilitare au fost toţi la îndemână, alimentand zvonurile că nu se simţea bine.
 
Putin a dispărut apoi în august 2017, iar jurnaliştii de la Proekt au pretins că medicul oncolog-chirurg de top, Evgeny Selivanov, a început să-l viziteze.
 
Ei au spus că expertul în cancer l-a văzut de 35 de ori în patru ani, doar specialiştii ORL l-au văzut mai des.
Zvonurile despre boala lui Vladimir Putin sunt descrise în Rusia drept „speranţele” duşmanilor săi. Versiunea oficială a ruşilor este că toate ştirile despre bolile lui Vladimir Putin nu sunt adevărate.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

16 Comentarii

= aceeaşi mizerie
29.05.2022, 09:28:57

Cum să mai trăiască ne(putin)ciosu' încă trei ani, la cît de "copt" e?... Să spună mersi dacă mai prinde încă trei luni, ca să nu spun trei zile... putin = hitler = aceeaşi mizerie

+2 (4 voturi)
Costin Calinesteanu
29.05.2022, 09:29:22

Doamne ajuta ! Poate pana atunci face praf cocina roSSia si turma de scarnavii muscale. Mai are ceva timp.

0 (2 voturi)
MV R.
29.05.2022, 09:37:44

Nu înțeleg ce rost mai au aceste nesfârșite tribulații pe marginea stării de sănătate a piticului psihopat de la Kremlin! Este clar că practic Rusia trebuie învățată minte,cu sau fără Putin la conducere! Deci trebuie înarmată ca lumea Ucraina,să poată să scoată armata de tâlhari și criminali ruși de pe teritoriul ei cât mai rapid. Rusia trebuie să învețe că nu e „cea mai tare din parcare”,că orice alt popor merită respect și siguranță și că a trecut vremea când un boier sau conte,whatever,își aronda pământurile altuia prin forță. Rusia trebuie să înțeleagă că a trecut vremea dreptului Forței,este o lume a forței Dreptului.

+4 (6 voturi)
GABRIEL_ CATALIN
29.05.2022, 09:48:08

Cam mult, speram sa nu mai apuce vacanta de vara la cum tremura sub păturică.

-16 (20 voturi)
GRIGORIU Grieg
29.05.2022, 10:07:36

E mai bine asa, o moarte rapida e o moarte usoara. Daca mai tine un an-doi in metastaza generalizata si complet distrus de suferinta, sa ajunga sa se roage pentru propria moarte, poate isi mai spala din pacate...

+3 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (16)

Modifică Setările