VIDEO Doi saci de bani cu jumătate de milion de dolari au ajuns pe o autostradă din SUA. Reacţia şoferilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoseaua din New Jersey, după incident  FOTO: 6abc.com
Şoseaua din New Jersey, după incident  FOTO: 6abc.com

Autorităţile din New Jersey, Statele Unite, au declarat că lipsesc aproximativ 300.000 de dolari, pentru că banii dintr-un camion blindat s-au împrăştiat pe o autostradă din New Jersey, în urma unui incident care a dus la mai multe accidente şi care i-a făcut pe unii şoferi grăbiţi să apuce bancnotele.

Întâmplarea ieşită din comun a avut loc joi dimineaţă pe Route 3 din East Rutherford, scrie 6ABC. Potrivit Poliţiei, în urma investigaţiei s-a aflat că doi saci de plastic cu 140.000, respectiv 370.000 de dolari au alunecat prin uşa deschisă a unui camion Brinks. Sacul s-a deschis şi banii s-au împrăştiat pe şosea. Apoi, unii şoferi au început să strângă banii, în timp ce alţii îi ajutau pe angajaţii Brinks. Până la urmă, s-au recuperat 205.375 de dolari.

Ulterior, alte cinci persoane au contactat Poliţia din East Rutherford şi s-au mai recuperat 11.090 de dolari, dar încă lipsesc 293.535. Incidentul este investigat în continuare şi reprezentanţii departamentului responsabil îi sfătuiesc pe cei care au plecat cu bani de acolo să îi predea, căci nu vor fi cercetaţi.   

„Este vorba despre furtul unei proprietăţi abandonate“, a declarat ofiţerul de poliţie Mike Gianscaspro. „Deci nu vom acuza pe nimeni, vrem doar ca banii să se întoarcă la cei de la Brinks“.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite