articolul anterior articolul urmator

VIDEO 17 morţi şi cinci răniţi în stare critică în urma unui atac armat asupra unui liceu din Florida

16
14 Feb 2018 22:46:45
Autor: Iulian Bîrzoi
FOTO The Mount Royal Times / Twitter
FOTO The Mount Royal Times / Twitter

16 Comentarii

Goicea Niculae
15.02.2018, 03:58:21

Acum câteva zile, un senator democrat ,aducea cel mai puternic Argument pentru a demonstra amestecul rușilor in politica americană. Deșteptului spunea ca : prin perfidia lor binecunoscuta ,rușii ,cu ajutorul Internetului și a mediei controlate de ei ,ii încurajează pe americani sa respecte ,Amendament II....”The right of the people to keep and bear arms, shall not be infringed.” In felul acesta , SUA nu va mai constitui o Amenințare pentru Rusia ,pentru ca americanii se vor omori între ei spunea ilustrul democrat. In lumina ultimilor evenimente ,mai ca asi înclina să-i dau dreptate. Deci, încodata RUȘII E DEVINĂ.!

+1 (7 voturi)
Goicea Niculae
15.02.2018, 04:06:19

In fotografie se arată o mașina blindata adusă la locul evenimentului. Pot sa aducă acum și elicoptere, F-35 și chiar toată flota de portavioane pentru ca victimele nevinovate nu mai pot fi inviate și aparate. O tragedie ca aceasta ,care urmează altor tragedii similare ,demonstrează boala profunda a unei societăți care face din cultul violentei preocuparea principala. Violenta ca mod de existența, violenta ca distracție zilnică, violenta exportate in lume ,se întoarce acasă și consecințele sunt tragice.

+1 (7 voturi)
Lolozaur AntiMagraoni
15.02.2018, 05:22:53

Astfel de incidente apar, pentru ca matematic vorbind, la o populatie numeroasa cu acces la arme, un individ ( sau mai multi ) cu o genetica proasta se va remarca in multime printr o actiune extrema si anti sociala. Cum si la noi se petrece carnagiu pe sosele in crestere datorita educatiei proaste de natura sociala, asa numitul fenomen de ''cocalarizare'', care disipeaza discernamantul in formare al tinerilor romani, facandu i sa conduca intr o maniera criminala. Desigur, de vina sunt si legile mult prea slabe.

+7 (7 voturi)
petre ion
15.02.2018, 06:19:08

La noi in Romania,daca am avea posibilitatea sa cumparam arme aproape la liber cum e-n SUA,dupa felul cum ne mancam unii pe altii,atrocitati de genul acesta s-ar petrece mult mai des! Ce arsenale si-ar facea clanurile de interlopi si ce lupte de strada ar fi! Doamne fereste!

+2 (2 voturi)
geek-a-contra
15.02.2018, 09:10:34

1 (unul) individ cu probleme de personalitate (a fost exmatriculat pe motive disciplinare...) + acces liber la arme (semi) automate (in cazul de fata un ar-15) + incarcatoare de capacitate mare = ....... nebuni au existat, exista si vor exista, au ucis ucid si vor ucide..., dar una esta sa foloseasca un cutit, o bita sau altceva de genul asta, dar cind au acces la arme cu repetitie si incarcatoare pe masura lucrurile devin crunte. ma intreb, ce ar simti politicienii si fanaticii armelor care sustin accesul nelimitat la arme daca printre victimele unor asemena atacuri ar fi si copii lor...tot asa de batosi si vocali ar fi?

+1 (1 vot)