Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Biden numeşte ca ambasador în Ungaria un avocat specializat în drepturile omului

3
16 May 2022 17:43:57
Autor: Ion Gaidau
David Pressman FOTO Arhivă
David Pressman FOTO Arhivă

Administraţia Biden a decis să-l trimită ca ambasador în Ungaria pe David Pressman, un avocat specializat în drepturile omului care a ocupat posturi în diplomaţie.

David Pressman, în vârstă de 45 de ani, a fost ambasador al SUA la ONU pentru Afaceri Politice Speciale.
 
Din acest post, afirmă Casa Albă, Pressman „a condus din partea SUA negocierile asupra unei multitudini de ameninţări pentru pacea şi securitatea internaţională, cu accent special pe chestiuni privind Europa, Rusia, Asia de Est şi Pacific şi Africa”.
 
De asemenea, David Pressman a mai fost secretar asistent la Departamentul pentru Securitate Internă, director pentru problematica legată de Crime de Război şi Atrocităţi în cadrul Consiliului de Securitate Naţională al SUA şi consilier al fostului secretar de stat Madeleine Albright.
 
El este în prezent partener în firma de avocatură „Jenner and Block”, unde reprezintă clienţi în procese legate de drepturile omului şi securitatea naţională, transmite agenţia de presă MTI, potrivit Agerpres.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Maria Alexa
16.05.2022, 17:52:46

Aha, deci SUA face o numire cu dedicatie pentu V.Orban . Abia astept urmatorul raport de tara pt Ungaria.

+1 (3 voturi)
Necula Mario
17.05.2022, 01:51:52

Acest ambasador nu stie absolut nimic despre Ungaria si Balcani... Acest avocat , se pare ca nu a fost prea generos cu donatiile ptr Partid... De aceea ajuns in Ungaria...dar nici prea zgarcit , nu a fost...altfel ajungea in rep. Moldova...sau Armenia... Acum va trebui sa inceapa cursuri intensive de a invata Istoria Ungariei , si a regiunii. Educatorii din Bruxelles sunt gata de a oferi educatia necesara... Idem acum cativa ani , cand Obama a desemnat o alta ambasadoare in Suedia ( parca era femeie, nu mai retin exact ) .... In fata Senatului american , a fost penibila...Bata...Spunea ca va discuta personal cu Presedintele Suediei..Nu stia un cuvand in Suedeza.... Raposatul John MCain , a intrebat-o sa sa arate pe harta unde este Suedia...NU a stiut..Apoi au intrebat-o care este capitala Suediei...Nu a stiut.. Dar Obama si Biden au insistat , ca datorita donatiilor pe care acea doamna le- a facut , Partidului , Activista de Partid , indeplinea exact conditiile de a reprezinta interesele US , in Suedia... Dl Antony Blinken , a primit un telefon de la Berlin si altul de la Bruxelles , de unde a primit , indicatii pretioase , pe cine sa trimita ca ambasador in Ungaria...Acesta la randul lui( Blinken) , a pus hartia sub nasul , Senilului , sa o semneze...Jill Biden , l-a ajutat sa semneze... Prin 2012 . daca nu ma insel tot in fata Seantului , ptr. Confirmare , Senatorul John McCain scria o opinie , despre Antony Blinken , care fusese nominalizat de Obama ptr. alta functie de stat ( Consilier cu probleme de Aparare , daca nu ma insel) , McCain scria , ca in toata cariera lui de peste 35 de ani in Senat , nu a intalnit un caracter atat de incompetent , precum Antony Blinken...Senatul , de atunci nu la acceptat... Astazi Antony Blinken , negociaza din partea USA , cu indivizi precum Mulahii din Teheran , psihopatul din Phenian , nazistul din Kremlin , islamo nazisitii din Orientul mijlociu , cu rvele din Berlin , si idiotul folositor din Paris ...;CNN , il adora...

-12 (12 voturi)
cititorul3
17.05.2022, 06:08:39

E persoana care l-a hartuit pe Trump, Rudy Giuliani si alti republicani cu influenta prin procese false cu motivatie politica, dar dansul e si activist LGBT. Probabil ca a devenit un personaj nedorit in SUA, dupa ce s-a aflat ca tot scandalul legat de colaborarea lui Trump cu rusii a fost inventat de Hilary Clinton in cadrul a campaniei electorale, iar activistii gender nu mai sunt vazuti la fel de bine in SUA dupa o serie de scandaluri de abuz asupra minorilor si a femeilor.

-10 (12 voturi)
Modifică Setările