Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Bradul de Crăciun din faţa sediului postului TV Fox News a fost incendiat VIDEO

3
9 Dec 2021 13:53:01
Autor: Mălina Gîndu
FOTO: Fox News /  Captură video
FOTO: Fox News /  Captură video

Bradul de Crăciun din faţa sediului Fox News, în Manhattan, a ars după ce un bărbat i-a dat foc, relatează postul de televiziune.

Arborele artificial de peste 15 metri se afla în faţa clădirii News Corp din Manhattan, care găzduieşte şi The Wall Street Journal şi New York Post. Acesta a luat foc la scurt timp după miezul nopţii, marţi, a relatat poliţia. Nicio persoană nu a fost rănită în incident.
 
Luminile care împodobeau copacul au fost aprinse duminică seară, într-o emisiune specială. Fotografii şi videoclipuri de marţi arată arborele complet împodobit în flăcări.
 
Suspectul este un bărbat de 49 de ani fără adăpost numit Craig Tamanaha, au declarat autorităţile, conform WABC. El a fost arestat sub acuzaţii care includ infracţiuni penale, incendiere şi încălcare a proprietăţii. 
 
Bărbatul avea o brichetă asupra lui, însă nu e clar dacă a fost folosit şi vreun altfel de combustibil care să intensifice flăcările. Acesta a acţionat singur şi motivul său nu este clar, dar poliţia analizează dacă inculpatul suferă de o boală mintală, potrivit sursei anterior menţionate.
 
 
Bradul, cu tematică roşie, albă şi albastră a fost împodobit cu 10.000 de ornamente din sticlă şi 100.000 de lumini. Muncitorilor le-a luat 21 de ore pentru asamblare, a anunţat reţeaua Fox. 
 
„Nu vom lăsa acest act de laşitate să ne descurajeze”, a declarat directorul general al FOX News Media, Suzanne Scott, într-un comunicat. 
 
Postul de televiziune a anunţat că este în proces de reconstrucţie şi instalare a unui nou brad de Crăciun.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

IC XC
9.12.2021, 14:40:08

Suspectul în vârstă de 49 de ani care a fost arestat miercuri în legătură cu presupusa incendiere a unui brad de Crăciun în afara sediului Fox News and News Corp. din New York a fost eliberat fără cauțiune. Următoarea înfățișare a suspectului a fost programată pentru 4 ianuarie. Anchetatorii au spus că copacul artificial de 50 de picioare a fost incendiat folosind o bucată de carton. Pagubele cauzate de incendiu au fost estimate la aproximativ 500.000 de dolari. De când reforma îngăduitoare a cauțiunii din New York a intrat în vigoare, criminalitatea în Big Aple a crescut.

+2 (2 voturi)
Pisicul Tunetului
9.12.2021, 15:21:52

Judecatorii Democrati sunt foarte permisivi cu infractorii, mai ales cand e vorba de unul de-al lor...Democratilor nu la plac nici Craciunul si nici Fox News....

Pisicul Tunetului
9.12.2021, 15:13:29

Democrat facand ceea ce stiu Democratii mai bine....

Modifică Setările