Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Casa ororilor: trei copii abandonaţi trăiau într-un apartament alături de scheletul fratelui lor

2
25 Oct 2021 19:47:40
Autor: George-Andrei Cristescu
Poliţiştii au fost chemaţi la apartamentul unde mai mulţi copii trăiau alături de scheletul frateluilor FOTO Captură Twitter
Poliţiştii au fost chemaţi la apartamentul unde mai mulţi copii trăiau alături de scheletul frateluilor FOTO Captură Twitter

Poliţiştii din Houston, statul american Texas, au descoperit o adevărată casă a ororilor când au mers la o adresă unde ar fi trebuit să locuiască o familie cu mai mulţi copii, relatează Daily Beast.

Poliţiştii au găsit trei fraţi abandonaţi în vârstă de 15, 10, respectiv 7 ani, care trăiau într-un apartament alături de rămăşiţele unui al patrulea decedat de mai mult timp.
 
„O situaţie de-a dreptul oribilă, extrem de tragică. Mă ocup de asta de mulţi ani, dar n-am auzit de un scenariu asemănător. M-a luat complet prin surprindere”, a spus şeriful comitatului Harris, Ed Gonzalez, la conferinţa de presă.
 
Fraţii trăiau singuri, în condiţii jalnice, de „un timp destul de îndelungat”, a spus şeriful care a precizat că ar fi vorba de luni de zile.
 
Duminică, cel mai mare dintre fraţi, în vârstă de 15 ani, a sunat la poliţie pentru a anunţa că el şi fraţii săi mai mici sunt singuri de mai multe luni, că un frate al lor a murit în urmă cu an, iar cadavrul lui n-a fost scos din apartament.
 
Poliţiştii trimişi la un complex de apartamente au găsit trei minori şi scheletul unui al patrulea, aflat la vedere.
 
Copiii erau subnutriţi şi cu răni pe corp, fiind transportaţi la spital pentru ăngrijiri medicale. Mama lor şi iubitul ei au fost ulterior localizaţi şi duşi la interogatoriu. 
 
„Vrem să obţinem răspunsuri. Se pare că erau afectuoşi, grijulii unii cu alţii, ceea ce este extrem de trist. Din câte se pare copiii se gospodăreau singuri. Cred că cel mai mare dintre ei se străduia să aibă grijă de fraţii săi cum putea mai bine. 

Se pare că rămăşiţele sunt acolo de un timp îndelungat. Adunând toate informaţiile de până acum reiese că au fost prezenţi în timp ce cadavrul s-a descompus. 

Ni s-a rupt inima de mila lor”, a spus şeriful.

„Credem că părinţii nu mai locuiesc cu ei de câteva luni. Mama copiilor şi iubitul ei au fost localizaţi noaptea trecută... intervievaţi şi eliberaţi. [Serviciile de protecţie a copiilor] acordă asistenţă copiilor. Ancheta este în desfăşurare. Nu au fost formulate acuzaţii”, a scris acesta pe contul oficial de Twitter.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Utilizator Adevărul
26.10.2021, 01:23:30

Comentariu considerat abuziv.

OmTacut2 มวยโบราณ
26.10.2021, 03:09:55

Oribil, acești copiii vor fi traumatizați pe viata.

+7 (7 voturi)
Modifică Setările