Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Ce spune Donald Trump despre apariţia sa în seria „Singur acasă”

3
26 Dec 2019 13:41:53
Autor: News.ro
Donald Trump a avut o aparitie succinta in filmul „Singur acasă 2” FOTO Captura video
Donald Trump a avut o aparitie succinta in filmul „Singur acasă 2” FOTO Captura video

Într-o discutie purtată în Ajunul Craciunului cu mai multi militari americani, preşedintele american a fost întrebat de către unul dintre ei de apariţia în seria „Singur Acasă".

”Eram un pic mai tânăr, s-ar spune”, a povestit magnatul în domeniul imobiliar, care tocmai achiziţionase Plaza Hotel de la New York, iar mai multe scene au fost filmate acolo.
 
”A devenit, evident, un mare succes”, a continuat el. ”Un mare succes de Crăciun, unul dintre cele mai mari. Este o onoare că am fost implicat într-un asmenea lucru”.
 
Trump apare doar succint în film, care a fost lansat în 1992.
 
Uitat din nou de familia sa, micul Kevin, interpretat de Macaulay Culkin, îşi găseşte cu greu drumul în luxul hotelului, în care petrece singur sărbătorile.
 
 
El opreşte, atunci, un bărbat îmbrăcat cu un pardesiu lung şi negru şi cu o cravată roşie (încă de pe atunci) şi-l întreabă unde este recepţia.
 
”În capul culoarului, la stânga”, îi răspunde simplu Donald Trump, ca un bun proprietar al locului.
 
Actorul Matt Damon a declarat în 2017, într-un interviu acordat revistei The Hollywood Reporter, că miliardarul autoiza să se filmeze în localurile sale doar în schimbul unui mic rol în filmul respectiv.
 
Fostul prezentator al reality-show-ului ”The Apprentice”, Donald Trump mai face figuraţie - în propriul său rol - pe genericul a aproximativ 20 de filme şi seriale, între care ”Zoolander” sau ”Sex and the City”.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Index 4.2
26.12.2019, 14:35:12

Ultima fraza e sugestiva si reprezentativa pentru viatza Guzganului Rozaliu :"Fostul prezentator al reality-show-ului ”The Apprentice”, Donald Trump mai face figuraţie - în propriul său rol - pe genericul a aproximativ 20 de filme şi seriale, între care ”Zoolander” sau ”Sex and the City”. Cu adevarat , inclusiv ca si presedinte, Donald face figuratie, fiind unul marunt, nesemnificativ!

0 (4 voturi)
spaima vitelor
26.12.2019, 20:40:20

Ce nu spune 'presa': secventa cu Trump din film a fost taiata de televiziunea de stat din Canada.....Canada, socialism pe paine, maine comunism brut.......'Trunp e devina'......

+2 (2 voturi)
spaima vitelor
26.12.2019, 20:42:05

https://thehill.com/blogs/blog-briefing-room/news/475935-trump-home-alone-2-scene-reportedly-cut-from-canadian-christmas

+1 (1 vot)
Modifică Setările