Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Confuzie în SUA. Mii de mesaje trimise de Valentine's Day au ajuns după 8 luni: Am primit SMS de la prietena moartă

2
8 Nov 2019 18:43:46
Autor: George-Andrei Cristescu

Mii de mesaje text care au ajuns la destinaţie în miercuri noaptea i-au luat pe surprindere pe americani şi au creat confuzie printre utilizatorii de telefonie mobilă din Statele Unite, scrie BBC News.

Mesajele au fost trimise de Valentine`s Day, dar în mod ciudat au ajuns la destinatari 8 luni mai târziu, având data zilei de miercuri.

Problema a apărut la toate companiile mari de telefonie mobilă din Statele Unite şi a afectat atât dispozitive Apple, cât şi Android.

Syniverse, care furnizează servicii pentru toate companiile mari de telecomunicaţii, a dat vina pe „ciclul intern de mentenanţă”.

Mii de clienţi T-Mobile, AT&T, Sprint şi Verizon şi-au exprimat nemulţumirile legate de această eroare pe Twitter.

Unii s-au plâns de mesaje stânjenitoare trimise foştilor parteneri, în timp ce alţii au rămas afectaţi de mesajele primite de la rude sau prieteni care au decedat între timp.

„Tocmai am primit un mesaj de pe telefonul celei mai bune prietene ale mele, singura problemă e că e moartă din februarie”, s-a plâns un client pe Twitter.

„Am primit un mesaj text azi-nooapte, la 03:00 de la tatăl meu spunând <<Te iubesc şi te susţin>>, dar el a spus că nu-şi aminteşte să mi-l fi trimis şi nu-şi aminteşte să-l fi scris vreodată”, se arată într-o altă postare pe Twitter.

Unii utilizatori ai serviciilor mobile au spus că au primit mesaje vechi chiar de doi ani.

Într-un comunicat de pe website-ul său oficial, Syniverse şi-a prezentat scuze celor 168.149 de clienţi afectaţi de eroare, asigurându-i că problema a fost între timp rezolvată. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Smeritu Pahomie
8.11.2019, 20:54:41

,,,nu-i nici o "intamplare"....totul e un test pe viu sa vada daca americanii sunt spalalti total pe creier.... ...mereu se testeaza populatia sa vada efectele MASS-MEDIA FAKE NEWS care induc o stare confuza manipulatoare de ani de zile...de lumea nici nu ma stie pe unde calca... ....zilele trecute au bagat - VICTORIE..!!! - pe toate canalele stirea ca AL-Bagdadi in sfarsit a fost ucis de faimosii americani....si rezultatul a fost POZITIV : populatia e complet zombificata ! Doar TRUNEWS.COM si-a adus aminte si a scos de la arhiva articolele explozive ABC, CNN, etc. cum in 2016 Presedintele OBAMA exclama : VICTORIE !!! - eu l-am capturat si ucis pe faimosul Al Bagdadi - mana dreapta a lui Osama Ben Laden..... ...asa ca "victorios" l-au tot omorat de 2-3 ori..... ...populatia atat de zapacita de celularele si microundele astea....nici nu mai stie pe ce lume mai e....

_wakki m
8.11.2019, 22:42:18

erau mesaje de felicitare de la ai voștri de pe savușkina și de la alte secțiii din kagăbă s-au trezit băieții ceva mai târziu din mahmureală, s-au adunat de pe sub mese și au executat și ei ordinul când s-a putut