Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Contre de campanie: preşedintele american a râs de susţinerea democrată a lui Biden, Obama a ridiculizat contul din  din China al lui Trump

10
22 Oct 2020 17:43:29
Autor: George-Andrei Cristescu
Foto arhivă
Foto arhivă

Preşedintele american Donald Trump şi fostul preşedinte Barack Obama, aflat într-o campanie de susţinere a lui Joe Biden, s-au luat în râs reciproc în timpul unor marşuri de campanie.

Aflat în Pennsylvania pentru a-i face campanie lui Joe Biden, Barack Obama l-a făcut “unchi nebun” pe Trump şi s-a referit la contul din bancă al acestuia din China, argumentând că dacă ar fi fost el în locul lui, ar fi fost poreclit „Beijing Barry”.

„Vă puteţi imagina cum ar fi fost să am eu cont bancar chinezesc secret când voiam să fiu reales?”, a spus Obama. "Credeţi că Fox News ar fi fost puţin îngrijorat de asta? M-ar fi numit Beijing Barry."
 
La rândul său Trump, aflat în Carolina de Nord, a glumit pe seama candidaţilor democraţi, menţionând că ei s-au înşelat în 2016, când au susţinut-o pe Hillary Clinton şi se găsesc acum în aceeaşi situaţie.
Trump a spus că americanii au două opţiuni - o „super-redresare a lui Trump” sau o „cădere adâncă a lui Biden”.
„Nimeni n-a făcut o campanie mai intensă pentru necinstita Hillary Clinton decât Obama, nu-i aşa? Era peste tot. Cred că cel mai nefericit după Hillary în acea noapte a fost Barack Hussein Obama”.
 
Obama a denunţat răspunsul la pandemie al lui Trump care a spus că nu ar fi putut face ceva în plus, ca şi cum cei peste 200.000 de morţi ar fi neglijabili.
 
Obama a spus că dacă va fi ales Biden, nimeni nu va mai trebui să se îngrijoreze pentru postări pe Twitter în care cineva să fie insultat şi ameninţat cu închisoarea.
 
„Ăsta nu este un comportament normal de preşedinte”, a spus Obama care spune că oamenii îl scuză pentru că asta este personalitatea lui.
 
Nu! Există consecinţe  pentru aceste acţiuni. Impulsionează şi alţi oameni să fie nemiloşi, dezbinători şi rasişti. Şi erodează structura societăţii noastre. Acest tip de comportament contează. Caracterul contează”, a spus Barack Obama, explicând că americanii nu tolerează un asemenea comportament decât dacă ar fi vorba de „un unchi nebun pe undeva”.
 
Un număr record de 40 de milioane de americani au votat deja anticipat. 
Cei doi candidaţi urmează a se întâlni pentru a doua dezbatere electorală joi la Nashville, Tennessee, care se va desfăşura într-un nou format.
 
 
 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Gyuse Bogdan
22.10.2020, 18:38:05

Presedintele Trump a ras de Kenian-boy, si le-a spus americanilor: Il vedeti, ei bine nu o sa-l mai vedeti, pentru ca va merge sa taie trestie de zahar pentru multi timp. BLB Kenian-boy, a ras de Presedintele Trump: Stiti, Trump are un cont la o banca din China, dar contul este gol, nu are nici-un cent acolo, este falit Trump in China, pe cand eu (BLM Kenian-Boy) am conturile pline in toate bancile. Mai bine "falit" precum presedintele Trump decat corupt cum este BLM Kenian-Boy.

-1 (7 voturi)
Utilizator Adevărul
22.10.2020, 19:58:33

Comentariu considerat abuziv.

Index 4.2.2
22.10.2020, 19:57:37

Nu fitzi rai, donald avea nevoie de contul ala sectret la chinezi, ca sa-si cumpere hamburgeri , ca lui ii plac la nebunie!

-1 (5 voturi)
Jassy Man
22.10.2020, 20:52:18

Unul din contabilii lui Trump, desi n-avea nevoie a explicat ce-i cu contul ala, ramas inactiv inca de dinainte de asi anunta Trump candidatura. Trump ,om de afaceri, prospecta piata asiatica pentru investitii , normal sa-si deschida un cont la o banca acolo. Cum sa faca plati sau sa incaseze? Dece nu zic carnatii astia ca contul este inactiv de atata vreme? Se compara contul asta cu operatiunile masive ale familiei Bideu de exemplu? Se agata carnatzii democrati disperati de orice poate poate reusesc sa convinga ca ei sunt niste neprihaniti iar Trump este bau -bau-ul cu bani si smenuri . Jalnic !

0 (4 voturi)
Badea Scârţan !
22.10.2020, 20:56:52

Obama lucreaza peste program pentru Democrati...Cat de mare le e disperarea !

-1 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (10)

Modifică Setările