articolul anterior articolul urmator

Cum au devenit Statele Unite o țară cu străzi pline de oameni fără adăpost

6
19 Jul 2012 17:17:21
Autor: Corina Zorzor

		    
		    Măsurile de austeritate din SUA au lăsat mulți oameni fără adăpost FOTO: beta-gibbs.pcsb.org
Măsurile de austeritate din SUA au lăsat mulți oameni fără adăpost FOTO: beta-gibbs.pcsb.org

6 Comentarii

Elena111
6.05.2014, 12:44:00

Necatind la dezastrul economic in SUA, ei isi permit sa "raspindeasca" " democratia" lor in Irak, Libia, Siria, Serbia s.a.m.d... Chite victime face NATO in lume????????

+3 (3 voturi)
JIM BEAM
13.02.2017, 22:54:41

Pina in anii '80 nu erau homelesi pt ca ar fi fost desfiintati de propaganda blocului comunist.Acesta fiind daramat de SUA in '89 ,numarul homelesilor a explodat..! Acu poate inteleg si romanii de ce americanii nu au ales-o pe urmasa lui Barak Husein Obama adica Clintonoaia ! de rezultatele catastrofale ale economiei americane sub conducerea lui Obama..O tara SUA plina de homelesi..! dupa 8 ani de mandat Barack Husein...Obama.

Index 4.2
2.04.2018, 00:13:22

Jim, America este o jungla, in care cel mai puternic supravietuieste, iar daca nu , homeless scrie pe tine! America este o dictatura a banului, in care exista foarte multa discriminare, o gramada de needucati( votantii lui Trump), violenti, rasisti, fiind frustrati cu viata lor, ii blameaza pe altii!America este singura tara din vest care nu vrea sa asigure protectie medicala pentru intreaga populatie( ce rusine!), este tara cu cel mai mare numar de arme la suta de locuitori din lume, tara cu o criminalitate de trei ori mai ridicata decat UE! Daca traiesti in USA inseamna ca tu te duce capul sa intelegi unde te afli, iar daca esti in Romania, vorbesti aiurea!

Goicea Niculae
18.04.2015, 22:01:24

America cheltuiește pentru înarmare mai mult decât următoarele 12 tari la un loc. Bugetul militar american mai mare decât al :Rusiei +China +India+Brazilia +Franța +izrael +Germania++++ SUA are 5% din populația lumii dar se mândrește cu 25% din pușcăriașii lumii. Partea buna e ca acești pușcăriași nu sunt Homeless.

+2 (2 voturi)
Index 4.2
2.04.2018, 00:17:37

Nicolae, din pacate, in mii de ani de evolutie, umanitatea nu a evoluat spiritual prea mult, noi inca ne omoram unii pe altii, vrem mai mult, vrem sa luam ceea ce au alti! Nu ma intelege gresit, americanii nu sunt ingerasi, nici pe departe, doar ca au o solutie mai buna acum decat rusii, care inca se chinue sa vina cu o alternativa, si nu cred ca vor mai avea timp sa gaseasca una! America este jandarmul mondial pentru ca poate, nu pentru ca asigura cea mai buna solutie, acea solutie cred ca se afla in societatile scandinave, dar ele nu au puterea de a o impune altora!

+1 (1 vot)