Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Cum a „furat“ Sean Spicer un minifrigider după ce a ajuns la Casa Albă INFOGRAFIE

2
25 Jul 2017 12:59:05
Autor: George-Andrei Cristescu

Fostul purtător de cuvânt al preşedintelui american Sean Spicer a fost, în perioada în care a deţinut această funcţie, protagonistul mai multor evenimente care au stârnit amuzamentul sau stupoarea internauţilor.

Un episod inedit a avut loc la aproximativ o lună după ce Spicer a preluat funcţia de secretar de presă al Casei Albe, a relatat recent „Newsweek“.
 
După ce s-a instalat în biroul său, purtătorul de cuvânt al lui Donald Trump s-a gândit că are nevoie de un minifrigider, astfel încât să aibă la îndemână mereu băuturi reci.
 
Numai că, în ciuda faptului că un astfel de aparat frigorific costă în jur de 60 de dolari, Sean Spicer s-a gândit că ar fi mai bine dacă ar face rost de unul de la tinerii angajaţi ai Casei Albe. 
 
Ca urmare, într-o zi, unul dintre asistenţii săi a dat buzna într-un birou al executanţilor şi le-a spus că purtătorul de cuvânt vrea minifrigiderul lor. Însă aceştia au refuzat să i-l dea, după cum a relatat un jurnalist al „Wall Street Journal“. 
 
În aceste condiţii, Spicer a decis să rezolve singur problema. Dar nu oricând. Ci după ora 20.00. Astfel, după ce s-a lăsat seara, iar tinerii angajaţi au plecat acasă, fostul purtător de cuvânt al preşedintelui Statelor Unite a fost văzut de un angajat al Casei Albe în timp ce muta minifrigiderul subalternilor săi.
 
Totuşi, episodul relatat nu a fost suprins de camerele de supraveghere.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Utilizator Adevărul
25.07.2017, 17:53:30

Comentariu considerat abuziv.

gyll
25.07.2017, 17:53:30

Cum îi turcul așa îi și pistolul. La ce altceva vă așteptați de la el?

Modifică Setările