Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Declinul mental şi politic al Preşedintelui Biden

20
5 Jun 2022 08:31:17
Mihail Neamtu

Istoricii Occidentului vor descrie anii din urmă ca pe o epocă a decadenţei morale şi a slăbiciunii politice. Orice v-ar spune fariseii trusturilor de presă liberale, Administraţia Biden se află mereu în al unsprezecelea ceas în încercarea de a rezolva una din foarte numeroasele probleme ale momentului:

* declinul cognitiv şi complexele de inferioritate ale Preşedintelui SUA
* inflaţia galopantă şi permanentizată (cea mai rapidă creştere din 1982)
* preţuri-record la benzină şi motorină
* criza laptelui praf pentru nou-născuţi
* afluxul diluvian de migranţi la graniţa de sud a Statelor Unite
* şomaj catastrofal pentru familiile de afro-americani şi pentru populaţia latino
* efectele retragerii americanilor din Kabul şi revenirea talibanilor la putere în Afghanistan
* riscul unui război nuclear cu Rusia
* instabilitate geopolitică generală (Ucraina divizată, Taiwan sub ameninţare chinezească, Iran nuclear).

Putem mulţumi votanţilor lui Biden şi pentru doza zilnică de senilitate a Preşedintelui SUA, pentru radicalismul ideologic al tovarăşei Kamala Harris, pentru imperialismul cultural woke, propaganda trans şi alte asemenea „mărgăritare” ale Stângii fanatice, globaliste.

Preşedintele Biden n-are calităţi esenţiale pentru cei meniţi să guverneze: discernământ, înţelepciune şi prudenţă.

Priviri goale, neuroni obosiţi, fraze neterminate, gesturi absurde, rostiri îngăimate, incoerenţă logică şi incapacitate cognitivă: iată spectacolul jalnic oferit zilnic de Joe Biden, preşedintele celei mai puternice ţări din lume. Omul care întinde mâna şi aşteaptă ca aerul să-l salute? Da, el susţine slăbirea frontierelor, importul necontrolat de populaţii străine, neomarxismul cultural, fiind şantajabil de către adversarii chinezi (în virtutea lăcomiei fiului său Hunter). Amnezic şi mereu derutat, Biden îşi confundă nevasta cu persoana vice-preşedintelui SUA. Întrebat despre uragane sau despre frontiera cu Mexicul, Biden vorbeşte despre purtarea obligatorie a măştii.

În materie de politică externă şi securitate naţională, Preşedintele Biden s-a dovedit incapabil să-şi adune gândurile într-o conferinţă de presă necenzurată, să facă o analiză profundă a unui dosar geopolitic, să anticipeze evenimentele, să ia decizii corecte, să vadă lucrurile în mişcare.

Confruntat cu dictatori precum Xi Jingping sau Vladimir Putin, nefericitul Joe Biden e lipsit de reflexe inteligente şi de-o judecată sănătoasă, atât de necesară lumii de azi.

Nu întâmplător, 71% din cetăţenii americani cred că ţara lor se află pe o traiectorie greşită. Fără pretenţii de originalitate, tot asta vă spunem şi noi.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

20 Comentarii

Mircea Lupan
5.06.2022, 08:38:31

Inca un neamt pupator de rusi!

+4 (10 voturi)
Vanatorul/dc
5.06.2022, 09:34:59

Trolul limberalo-iohannist, tot prostac cu mentalitate de sluga proasta la doi stapani ,ca deh, dupa ce l-a adus Iohannis si pe Ciolacu la putere, trebuie sa-i pupe in dos pe amandoi..! Si cine nu-i pupa in dos pe amândoi la fel de des si apasat precum o face el, ”obligatoriu” e ”pupator de rusi”..!:))

-33 (37 voturi)
freeson freeson4
5.06.2022, 08:43:20

Nu știu de unde "tovarășa", că știam că vicepreședintele american nu e șef de colhoz.

+2 (6 voturi)
Vanatorul/dc
5.06.2022, 09:01:58

Biden nu conduce si nu decide nimic..! E doar o paiață grav afectata de un ramolisment galopant, o marioneta pe care oculta globalist-neomarxista care a plantata-o la Casa Alba o manevreaza ca pe un pudel docil, dar uituc si cam prostuț..! In aceste momente SUA si lumea democratata si civilizata ar fi avut nevoie ca la Casa Alba sa fie un ”presedinte-tigru” ca..Ronald Reagan, nicidecum de un ”pudel ramolit cu pampers” ca Biden..!

-36 (38 voturi)
fact check
5.06.2022, 09:06:18

@Mihail Neamtu... ...nu tu erai lingaul care trimitea bezele de la geamlacul budei sediului de partid?

+3 (7 voturi)

Vezi toate comentariile (20)

Modifică Setările