Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Donald Trump, după ce angajaţii Washington Post i-au cerut lui Jeff Bezos salarii mai mari: „O grevă prelungită ar fi minunată. Am scăpa de ştirile false“

10
17 Jun 2018 18:17:54
Autor: News.ro
Preşedintele SUA, Donald Trump
Preşedintele SUA, Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump susţine că jurnaliştii de la Washington Post vor să intre în grevă din cauza salariilor mici, referindu-se la o scrisoare adresată de aceştia patronului lor, Jeff Bezos, în care afirmă că date fiind rezultatele bune al publicaţiei, s-ar impune mărirea salariilor angajaţilor şi acordarea de beneficii.

 
Într-o postare pe Twitter, Trump afirmă că o grevă prelungită ar fi o idee bună: „Angajaţii Washington Post vor să intre în grevă pentru că Bezos nu îi plăteşte destul. Cred că o grevă lungă ar fi o idee minunată. Angajaţii ar primi mai mulţi bani şi am scăpa de ştiri false pentru o perioadă mai lungă! Este Washington Post o firmă de lobby înregistrată?”
 
Josh Dawsey, un analist pentru Washington Post, a comentat afirmaţiile lui Trump şi a scris pe Twitter: „Nu am auzit nimic despre asta. Face cinerva grevă fără mine?”
 
Peste 400 de angajaţi ai Washington Post au semnat o scrisoare deschisă către patronul ziarului, Jeff Bezos, în care îi cereau pachete salariale corecte „cuiva care crede că democraţia moare în întuneric”, acesta fiind motto-ul ziarului.
 
„Tot ce cerem este corectitudine pentru toţi angajaţii care au contribuit la succesul acestei companii: salarii corecte, pensii corecte, concedii pentru familie şi servicii medicale şi o securitate a postului”, se arată în scrisoarea angajaţilor, care invocă faptul că numărul subscripţiilor s-a dublat în ultimul an, traficul a crescut cu mai mult de jumătate, iar echipa de publicitate şi-a îndeplinit obiectivele şi uneori chiar le-a depăşit.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Lucifer
17.06.2018, 20:45:42

Are umor Trump!

+3 (3 voturi)
Index 4.2
18.06.2018, 01:58:58

Umor negru poate ca nici nu stii daca e de ras sau de plans!

-3 (3 voturi)
Index 4.2
18.06.2018, 01:58:22

Trump vorbeste, el care este bine cunoscut ca fiind foarte zgarcit cu angajatii, platind foarte putin, Vinariile Trump angajand lucratori straini de fapt! Trump este foarte impotriva sindicatelor , este impotriva clasei de mijloc, el fiind exponentul cel mai jegos al bogatanilor!

-1 (3 voturi)
Florea carmen
18.06.2018, 04:27:53

Trump un dement 100%.

-2 (2 voturi)
Herr Hoher
18.06.2018, 04:47:46

Comentariu f. inteligent! Mai ai frati pe acasa?

+1 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (10)

Modifică Setările