Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Donald Trump, descris într-o carte ca „un copil de 12 ani într-un turn de control al traficului aerian”

21
8 Nov 2019 14:22:12
Autor: George-Andrei Cristescu

Autorul anonim al unei cărţi mult aşteptate în care se vorbeşte despre Casa Albă în timpul lui Trump l-a descris pe preşedintele american ca trecând dintr-o criză în alta, „ca un copil de 12 ani într-un turn de control al traficului aerian”, potrivit mai multor fragmente publicate de Washington Post, joi.

Autorul anonim, identificat doar ca „un oficial important din administraţia Trump”, spune şi că mai mulţi colegi de-ai săi s-au gândit să demisioneze în masă, pentru a trage un semnal de alarmă în legătură cu comportamentul preşedinelui, dar în cele din urmă nu au făcut-o, potrivit WP.

Fragmentele obţinute de Washington Post vor apărea în cartea „A Warning” (în traducere, Un avertisment), scrisă de către o persoană al cărei nume nu este cunosctu, care anul trecut a scris un editorial în New York Times în care-l critica pe preşedintele american. Aceste fragmente îl descriu pe Trump ca fiind labil şi incompetent, descriind în acelaşi timp cum liderul american a făcut afirmaţii rasiste şi misogine în consersaţii private.

În carte, autorul descrie abordarea lui Trump faţă de preşedinţie ca situaţia unui „copil de 12 ani într-un turc de control al traficului aerian, apăsând pe butoanele guvernării nediscriminatoriu, indiferent de avioanele care se plimbă haotic pe pistă”.

Secretarul de presă al Casei Albe, Stephanie Grisham, a criticat cartea şi decizia autorului de a rămâne anonim.

„Laşul care a scris aceastp carte nu şi-a pus numele pe ea pentru că nu e nimic altceva decât minciună”, a declarat ea, joi.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

21 Comentarii

Omu' Petru
8.11.2019, 14:29:12

Piciul de 12 anisori e mai rational decat nenea ala cu par alb si gura mare!

+5 (9 voturi)
Index 4.2
8.11.2019, 14:37:36

Din pacate , destinele Americii si chiar ale lumii au intrat pe mana unui boshorog nebun, frustrat, mincinos, curvar, violent ,meschin, rasist, rau, needucat, si netrebnic.

-1 (11 voturi)
Hoher Herman
8.11.2019, 14:42:02

Eu ma uit pe geam si vad ca avioanele alea nu se misca deloc haotic, si firmele mele au depasit deja profitu' de anu trecut. Toate firmele cauta in draci sa angajeze oameni da' nu mai gasesc. Aia 3 % care cica sunt "someri", nu vor sa munceasca indiferent cat ar castiga. Ei cica sunt oameni liberi. Cine vrea sa profite de boomu' economic al lu' Trampa isi ia acuma cate 2 joburi si baga banii in aur, in case, in terenuri si ferme, etc.

+2 (10 voturi)
Index 4.2
8.11.2019, 14:51:49

Urmarile dezastruaoase ale acestui copil de 12 anishori cazat ilegal la casa alba, se vor vedea abia mai tarziu, cand America se va confrunta cu cea mai grava criza din istoria sa, datorta Nataraului Oranj!

0 (10 voturi)
Goguţă
8.11.2019, 15:28:48

mulţi colegi de-ai săi s-au gândit să demisioneze în masă, pentru a trage un semnal de alarmă în legătură cu comportamentul preşedinelui, dar în cele din urmă nu au făcut-o datorita salariilor mari...

0 (6 voturi)

Vezi toate comentariile (21)