Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Trump, „surprins“ de faptul că Biden a ales-o pe Kamala Harris pentru funcţia de vicepreşedinte: A fost mediocră

23
12 Aug 2020 09:37:56
Autor: News.ro
Donald Trump FOTO Profimedia
Donald Trump FOTO Profimedia

Preşedintele american Donald Trump s-a declarat "surprins" de decizia candidatului democrat Joe Biden de a o nominaliza pe senatoarea Kamala Harris pentru funcţia de vicepreşedinte, în cazul în care va câştiga alegerile de la Casa Albă.

"Am fost mai mult decât surprins, pentru că ea a fost mediocră. A avut rezultate foarte slabe la primare şi ăsta e un fel de sondaj", a declarat Trump într-o conferinţă de presă.
 
Democratul Joe Biden a ales-o pe senatoarea Kamala Harris pentru funcţia de vicepreşedinte dacă va câştiga alegerile din SUA după ce anterior anunţase că perechea sa la candidatură va fi o femeie. Kamala Harris ar putea deveni prima femeie de culoare şi prima femeie vicepreşedinte al SUA. 
 
În vârstă de 55 de ani, Kamala Harris a devenit în 2016 a doua femeie afro-americană aleasă în Senatul American.
 
Ea este senator din partea statului California, iar părinţii ei sunt originari din India şi Jamaica.
 
Doar două femei au mai fost nominalizate pentru funcţia de vicepreşedinte, Sarah Palin de republicani în 2008 şi Geraldine Ferraro, de democraţi în 1984. Niciuna dintre ele nu a ajuns la Casa Albă.
 
Alegerile din SUA sunt programate la 3 noiembrie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

23 Comentarii

Unul dintre „Astia“
12.08.2020, 09:52:08

Sa vezi ce surprins o sa fie cand o sa vada rezultatul alegerilor! I-as recomanda sa inceapa impachetatul, in curand va trebui sa elibereze Casa Alba.

-2 (8 voturi)
Adrian Foangǎ
12.08.2020, 10:35:26

naivi mai sunteti...

+2 (6 voturi)
gyll
12.08.2020, 09:52:39

Să vezi ce surprins va fi după alegerile din noiembrie!

-2 (8 voturi)
Alexa Alexandru
12.08.2020, 10:43:12

News.ro, ce este acest jurnalism !!!!! Doamna nu este afro-americană, ci jamaicană-indiană. Acum, dacă prin asta vreti să spuneti că în strămoșii săi jamaicani există africani, să știti că acesta este probabil cazul întregii planete. Pentru mine, cineva care nu îndrăznește să scrie cuvântul „negru” se ascunde sau își reprimă rasismul și în plus, când informațiile sunt false, își încearcă mâna la Fake News. Trump a declarat marți că el crede că Harris este cel mai „teribil” membru al Senatului SUA. Trump le-a spus jurnaliștilor că nu a fost impresionat de Harris atunci când a concurat anterior pentru nominalizarea Partidului Democrat ca si candidat la președinție. "Am fost surprins în special pentru că o făcea atât de rău", a spus Trump despre alegerea lui Biden a lui Harris ca partener de conducere. Pe Twitter, președintele a postat un spot de campanie în care Biden și Harris sunt discreditati. Harris este denumita „stânga radicală”. Incetul Joe si falsa Kamala sunt perfect împreună. Rău pentru America ”, poate fi auzit la sfârșitul așa-numitul ‘attack ad’. Vă puteți imagina Biden murind în birou! Apoi ea, total incapabilă așa cum este, devine comandant al Forțelor Armate ale Statelor Unite. Cred, și între timp mulți ca mine, că lumea va dispare!

+1 (7 voturi)
Navrapascu Vasile
12.08.2020, 11:33:57

Alegerile in SUA se prefac in adevarat circ cu clovni...

0 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (23)

Modifică Setările