Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Două fetiţe ecuadoriene, în vârstă de trei şi cinci ani, aruncate de pe zidul lui Trump peste frontieră: „Inuman!“

40
1 Apr 2021 20:05:03
Autor: News.ro
FOTO EPA-EFE
FOTO EPA-EFE

Două fete ecuadoriene, în vârstă de trei şi cinci ani, au fost aruncate de pe zidul lui Trump, la frontiera Statelor Unite cu Mexicul, în timpul nopţii, potrivit serviciului american de vamă şi protecţia frontierei (CBP), relatează AFP.

Un operator al camerelor de supraveghere a alertat agenţi de la un post de control, care s-au dus în această zonă izolată în statul New Mexico.

Fetele au fost conduse într-o secţie CBP la Santa Teresa, în New Mexico, în vederea unor examene medicale, iar apoi au fost transferate la un spital local, din precauţie.

”Sunt uimită de felul inuman în care aceşti traficanţi au aruncat noaptea trecută, de pe zidul înalt de 14 picioare (4,2 metri) copii nevinovaţi”, declară, citată într-un comunicat, şefa patrulei, Gloria Chavez.

Grănicerii americani cooperează cu autorităţile mexicane în vederea identificării celor care se fac vinovaţi, a anunţat ea.

”Fără vigilenţa agenţilor şi fără ajutorul tehnologiei mobile, aceste două tinere ar fi înfruntat ore în şir deşertul”, a subliniat ea

Statele Unite se confruntă cu o creştere puternică a imigraţiei clandestine.

Peste 100.000 de imigranţi fără acte au fost arestaţi în februarie la frontiera din sudul Statelor Unite, inclusiv 20.000 de persoane în familie şi 10.000 de minori neînsoţiţi.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

40 Comentarii

Badea Scârţan !
1.04.2021, 20:11:34

Două fetiţe ecuadoriene, în vârstă de trei şi cinci ani, aruncate de pe zidul lui Trump, peste frontieră: „Inuman!“ Citeste mai mult: /adevarul.ro/international/statele-unite/doua-fetite-ecuadoriene-varsta-trei-cinci-ani-aruncate-zidul-trump-frontiera-inuman-1_6065fc325163ec42718549cf/index.html Cine se limiteaza a consuma doar jurnalismul de lead va fi spalat pe creier in continuare sa creada ca Biden e mana cereasca pentru America, iar nu Trump si zidul sau. Trump a avut intotdeauna dreptate si asta ii roade rau pe liberali. Pe dinauntru, pe mate, prin creiere...

-7 (31 voturi)
Badea Scârţan !
1.04.2021, 20:13:13

”Sunt uimită de felul inuman în care aceşti traficanţi au aruncat noaptea trecută, de pe zidul înalt de 14 picioare (4,2 metri) copii nevinovaţi”, declară, citată într-un comunicat, şefa patrulei, Gloria Chavez. Citeste mai mult: adev.ro/qqw8x4 Statele Unite se confruntă cu o creştere puternică a imigraţiei clandestine. Peste 100.000 de imigranţi fără acte au fost arestaţi în februarie la frontiera din sudul Statelor Unite, inclusiv 20.000 de persoane în familie şi 10.000 de minori neînsoţiţi. Citeste mai mult: adev.ro/qqw8x4 No comment. Va pupa Trump !

-3 (25 voturi)
Badea Scârţan !
1.04.2021, 20:20:01

”Fără vigilenţa agenţilor şi fără ajutorul tehnologiei mobile, aceste două tinere ar fi înfruntat ore în şir deşertul”, a subliniat ea" Citeste mai mult: adev.ro/qqw8x4 Oauuu, ce misto...Tehnologia mobila, vigilenta, etc, etc...Fara ZIDUL lui TRUMP ati fi ramas la eternele vanatori de soareci prin desert si eterna nefasta adunare de cadavre desicate de vipia desertului, in timp ce traficantii ar fi facut autostrada printre cactusii desertului intr-un dute vino extrem de profitabil. Daca Donald J Trump a insistat ca zidul vareduce imigratia ilegala ciu pana la 95% Democratii l-au facut in toate felurile. Ca Donald Trump a insistat ca minorii ajunsi in SUA sunt unelte in mana traficantilor, imbecili gen Alexandria Ocasio Cortez l-au comparat cu Hitler si lagarele sale de concentrare. In tot ce a zis Donald Trump...a avut dreptate. Inclusiv in privinta crizei actuale la granita de sud a SUA. Biden, demisia urgent incompetentule !

-6 (26 voturi)
Sorin Farmache
1.04.2021, 20:20:24

I le-a incredintat lui Pedo Joe

-3 (17 voturi)
Tuschinger Bela
1.04.2021, 20:30:02

Ce propaganda scârboasă făceți.....

-5 (17 voturi)

Vezi toate comentariile (40)

Modifică Setările