Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

„F... YOU!” Primarul din Chicago, Lori Lightfoot, îl înjură pe Trump după revoltele de la Minneapolis VIDEO

85
30 May 2020 20:43:45
Autor: News.ro
Foto EPA EFE
Foto EPA EFE

„F... you", i-a spus primarul din Chicago, Lori Lightfoot, lui Donald Trump cu privire la revoltele de la Minneapolis, cauzate de moartea afroamericanului George Floyd, după o arestare în forţă a poliţiei, şi l-a acuzat pe locatarul Casei Albe de „urzirea violenţei”.

Donald Trump, care a denunţat în mai multe rânduri o crimă ”tragică”, i-a atact joi pe ”spărgători”.
 
”Jafurile vor fi primite imediat cu gloanţe”, a ameninţat el manifestanţii într-un tweet, marcat de Twitter ca o ”apologie a violenţei”.
 
”Scopul lui este să polarizeze, să destabilizeze Guvernul local şi să inflameze pulsiuni rasiste. Iar noi nu-l putem lăsa absolut deloc s-o facă”, a subliniat vineri Lori Lightfoot..
 
”Voi coda ceea ce vreau să-i transmit cu adevărat lui Donald Trump. Sunt două civinte: încep cu «f» şi se termină cu «you»”, a spus ea.
 
 

”Eu nu voi rămâne tăcută în timp ce acest om încearcă în mod cinic să transforme acest moment incredibil de dureros într-un moment în propriul său profit politic”, a denunţat primarul.

”Sunt o femeie de culooare şi sunt un lider. Şi mă simt obligată să mă exprim atunci când ceva atât de ofensator este spus de către cineva. Dar mai ales de către preşedinte. Şi nu îmi cer absolut deloc scuze pentru alegerea cuvintelor şi felul în care îi spun pentru ceea ce a spus. este o greşeală. Este ofensator, iar el trebui să retracteze şi să-şi ceară scuze”.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

85 Comentarii

Dan Petru
30.05.2020, 20:50:30

Progresism : orice individ care ciordeste sau jefuieste e etichetat ca fiind un manifestant pasnic. Orice individ care comenteaza atunci cand e jefuit e etichetat ca fiind un criminal rasist.

+21 (39 voturi)
Beta Alfa
30.05.2020, 20:58:19

Fotografia doamnei primar spune totul... grele vremuri asteapta America... se apropie momentul "care pe care" anticipand un moment similar la scara mondiala

+15 (25 voturi)
Gabriel din Bugeac
30.05.2020, 21:00:00

Ce, sunt probleme in SUA?? Nu cred, tre' să fie un fake news... N-are cum sa fie proteste în SUA, abuzuri, jafuri, șomaj, coronavirus.. SUA "ie" number one, păcălicii români circulă fara viză în SUA, au o mega autostrada construita de americanii de la Bechtel ! Circarilor săriți să vă l*ngeti stăpânul in ***.

-13 (25 voturi)
Marcel Cristea
30.05.2020, 21:20:29

Look at the ghetto trash, she's out of control.

-2 (14 voturi)
Michael Michael
30.05.2020, 21:21:04

Ce seamana ce se intampla acum cu revoltele din anii 90 din Los Angeles. Nu mai conteaza ca cel care a murit era un infractor, a devenit o victima. Cel care filma de pe trotuar nu ii cunostea antecedentele violente. Si apoi apar astfel de politicieni care ieri erau in copac si astazi cer razbunare. Sau mai simplu...ce se intampla cand dai biciul pe mana maimutei. In cazul de fapta, drepturi care nu a facut nimic sa le merite.

+3 (13 voturi)

Vezi toate comentariile (85)