Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Fiul lui Joe Biden face dezvăluiri despre dependenţa de alcool şi droguri: a petrecut singur o lună într-un apartament bând votcă

15
1 Apr 2021 11:29:42
Autor: George-Andrei Cristescu
Hunter Biden, fiul cel mic al preşedintelui american Joe Biden
Hunter Biden, fiul cel mic al preşedintelui american Joe Biden

Hunter Biden, fiul cel mic al lui Joe Biden, face mărturisiri cutremurătoare în autobiografia care urmează să fie publicată pe 6 aprilie.

Fiul preşedintelui SUA povesteşte care au fost cele mai grele momente în lupta cu dependenţele de alcool şi droguri şi oferă detalii despre relaţia cu tatăl său.
 
În extrase publicate de presa americană, Hunter Biden, în vârstă de 51 de ani, scrie cum, dependent fiind de cocaină, s-a mutat cu un om fără adăpost, dependent şi el, sau cum a petrecut singur o lună într-un apartament bând votcă.  În cartea "Beautiful Things", avocatul Hunter Biden dezvăluie de asemenea că a fost ameninţat cu o armă de un bărbat într-o tabără pentru persoane fără adăpost din Los Angeles, unde se dusese să cumpere cocaină, potrivit Agerpres.
 
El a fost internat de mai multe ori la dezintoxicare, cu câteva recidive, pentru a depăşi aceste dependenţe, iar în prezent cel de-al doilea fiu al actualului preşedinte american afirmă că nu mai consumă alcool sau droguri.
 
De-a lungul anilor, Hunter Biden a descris sprijinul constant al tatălui său, care i-a fost alături şi atunci când a recidivat, după moartea lui Beau, fiul cel mai mare al lui Joe Biden, în 2015. "M-a ajutat să realizez că nu este totul pierdut", scrie cel care a fost mult timp lobbyist, înainte ca tatăl său să devină vicepreşedinte al Statelor Unite în 2009. "Nu a renunţat niciodată la mine, nu m-a evitat niciodată, nu m-a judecat niciodată, oricât de rău ar fi putut ieşi lucrurile", a mai spus Hunter Biden, care s-a despărţit de soţia sa în 2017, după recidivă. Ulterior, el s-a recăsătorit.
 
Problemele lui Hunter Biden au ajuns în mod regulat în prim-plan, el fiind adesea văzut ca un potenţial handicap în cariera politică a tatălui său. Recent, el a fost criticat pentru că a acceptat un mandat de manager al grupului ucrainean în domeniul gazelor naturale Burisma, în timp ce Joe Biden era vicepreşedinte. De-a lungul anilor, Hunter Biden a devenit una dintre ţintele preferate ale fostului preşedinte Donald Trump şi ale susţinătorilor săi.
 
În decembrie anul trecut, fiul preşedintelui a dezvăluit că este vizat de o anchetă federală cu privire la posibile infracţiuni fiscale.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

15 Comentarii

Dr. No
1.04.2021, 11:36:53

Asa tata asa fiu. Afaceri dubiose, fraude in alegri si iata alcoolism. Ce dezastru sa ai in frunte asa cazaturi si pe langa ei o sleahta de fanatici ai unei ideologii bolnave. Dar asa e orice civilizatie in faza ei decadenta.

-3 (9 voturi)
Utilizator Adevărul
1.04.2021, 11:49:04

Comentariu considerat abuziv.

Sorin Farmache
1.04.2021, 11:58:11

Si tatal sau zombificat care n-a fost in stare sa-si educe propriul fiu si sa-si dreseze cainii ca nu muste si sa nu faca caca in casa a fost pus presedinte la Casa Alba cu mana militara cu urmare a unor alegeri furate si intens contestate.

-3 (7 voturi)
Sorin Farmache
1.04.2021, 12:02:23

Frica de poporul inselat este imensa la acesti bolsevici (partidul democrat) daca s-au inconjurat de 25.000 de soldati mai multi decat trupele americane desfasurate in Coreea de Sud.

-5 (9 voturi)
ADani
1.04.2021, 12:08:48

Asta e cea mai mica problema pt America! Nu e un exemplu de urmat dar problema e la politicile comuni... pardon, social-democrate ale tatalui sau si a stangistilor, care tin in saracie milioane de oameni. Fratii mai mari ai pesedistilor!

-1 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (15)

Modifică Setările