Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Fostul consilier pentru securitate naţională Michael Flynn a distribuit un mesaj care îi cere lui Trump să suspende Constituţia şi să organizeze noi alegeri

40
3 Dec 2020 14:32:49
Autor: Viorica Marin
Michael Flynn
Michael Flynn

Fostul consilier pentru securitate naţională, Michael Flynn, a distribuit săptămâna aceasta o postare de pe Twitter care cere preşedintelui Donald Trump să „suspende Constituţia”, să declare legea marţială şi să determine armata să organizeze noi alegeri. Postarea a fost distribuită iniţial de Tom Zawistowski, preşedintele unui grup de activişti din Ohio numit „Convenţia Noi Poporul” (We the People Convention).

În postare, Zawistowski îi cere lui Trump „să exercite Puterile extraordinare ale funcţiei sale şi să declare Legea marţială limitată pentru a suspenda temporar Constituţia şi controlul civil asupra acestor alegeri federale pentru ca armata să implementeze un nu vot naţional care să reflecte adevărata voinţă a poporului. "
 
Dar cererea acestuia nu are bază în realitate. Preşedintele american nu are puterea de a anula, amâna sau schimba data alegerilor, chiar dacă declară legea marţială, puterea respectivă aparţinându-i Congresului.
 
De asemenea declararea legii marţiale nu suspendă Constituţia iar armata nu are niciun rol în organizarea alegerilor. Flynn a distribuit anunţul WTPC într-un tweet şi a etichetat mai mulţi avocaţi şi personalităţi media care îl susţin Trump. „Libertatea nu îngenunchează niciodată, doar în faţa lui Dumnezeu”, a scris el.
 
Fostul consilier pentru securitate naţională a fost recent graţiat după ce a pledat vinovat că a minţit FBI-ul ca parte a anchetei biroului privind ingerinţa Rusiei în alegerile din 2016 din SUA.
 
Fostul consilier de securitate naţională este acum una din persoanele apropiate de Trump care au promovat afirmaţiile nedovedite legate de fraudarea răspândită a votului şi conform cărora alegerile i-au fost „furate” preşedintelui republican.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

40 Comentarii

Cetăţeanul Turmentat
3.12.2020, 14:44:48

Trei fapte pe scurt: 1) suspendarea Constitutiei; 2) declararea legii martiale; 3) armata sa organizeze noi alegeri ... Domnilor, asa arata lucrurile intr-o republica bananiera atunci cand niste diletanti invata din mers cum sa dea o lovitura de stat. Nu se va intampla una ca aceasta in SUA pana-i lumea si pamantul! Hmmm ... oare nu individul asta a fost gratiat de Trump zilele trecute?! Zici ca a vorbit cu gura Vioricai!

+16 (26 voturi)
Pontus Euxinus
3.12.2020, 15:34:28

S-a intamplat in USA ceea ce s-a intamplat deja in Romanica in 1946, adica niste bolsevici criminali au calcat in picioare legile democratiei si au luat puterea prin frauda . Tocmai ca asa ceva nu trebuie lasat sa se intample tocmai in Tara Libertatii

-12 (32 voturi)
Presedinte Si Mai Ales Spaima Vitelor
3.12.2020, 15:04:08

Dovezile despre FRAUDA ELECTORALA imensa sunt publice, insa Presa refuza sa relateze despre ele. Au avut loc audieri in Arizona, Nevada, Michigan, Wisconsin si Pennsylvania, sunt videouri pe youtube, iar dovezile prezentate anuleaza clar cateva milioane de voturi primite ilegal de Biden.

-9 (21 voturi)
Mihai Tarnopol
3.12.2020, 15:33:34

Ziua judecatii se apropie. Americanii nu-i vor lasa pe comunisti sa le fure tara, ci ii vor face sa plateasca. Conform lui Sidney Powel si lui Lin Wood, care vorbesc pe baza de dovezi la care doar ei au acces, Trump a castigat multe state azi certificate "albastre", inclusiv California! Voturile nelegale trecute in dreptul lui Biden ar trece de 10 milioane, iar voturile de care Trump a fost privat se ridica la 7 milioane. Lin Wood, un avocat specializat in cazuri de defaimare, a mers pana intr-acolo incat l-a facut criminal pe guvernatorul Kemp, in public, acuzandu-l de luare de mita, impreuna cu secretarul de stat Raffensberger. Dovezile de frauda sunt covarsitoare, si cresc cu fiecare zi. Recent s-a aflat ca 75% din compania Dominion este detinuta de...STATUL CHINEZ!! How about that?? Eric Cormer, unul din directorii Dominion, cu legaturi cu Antifa, care a fost inregistrat laudandu-se ca va frauda alegerile, este de negasit! Nu ai cum sa furi niste alegeri in halul asta, si sa crezi ca scapi basma curata. SUA nu a devenit Coreea de Nord, inca.

-5 (19 voturi)
Pontus Euxinus
3.12.2020, 15:35:23

GUANTANAMO pentru bolsevici !

-9 (21 voturi)

Vezi toate comentariile (40)

Modifică Setările