Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Hackerii din grupul Anonymous au blocat site-ul poliţiei din Minneapolis şi i-au ameninţat pe poliţiştii corupţi

6
31 May 2020 20:16:47
Autor: Laurenţiu Sirbu

Grupul de hackeri Anonymous şi-a făcut simţită prezenţa şi în evenimentele tulburi care au urmat uciderii lui George Floyd de către poliţistul Derek Chauvin de la Poliţia din Minneapolis. Într-un videoclip, Anonymous cere acuzarea lui Chauvin şi ameninţă că va expune corupţia din poliţie din Statele Unite.

Site-ul Poliţiei din Minneapolis a fost blocat la câteva momente după ce clipul a început să circule pe internet.

„Poliţiştii care ucid oameni şi comit alte infracţiuni trebuie să fie traşi la răspundere la fel ca noi ceilalţi. În caz contrar, vor crede că au dreptul să facă orice îşi doresc. Poate veţi spune că e vorba doar de nişte uscături, dar ce se întâmplă dacă ofiţerii care stau lângă ei şi nu fac nimic în timp ce comit infracţiuni, care refuză să-i judece pe aceşti criminali care acţionează împotriva oamenilor pe care au jurat să-i protejeze? 

Oamenii s-au săturat de corupţie şi violenţă din partea unor organizaţii care promit să le ofere siguranţă. După evenimentele din ultimii ani, mulţi oameni încep să înţeleagă că nu sunt aici ca să-i apere, ci mai degrabă să-i oprime şi să impună voinţa unor conducători criminali. Sunteţi aici pentru a menţine ordinea, nu pentru a oferi siguranţă oamenilor. De fapt, este chiar mecanismul pe care elitele îl folosesc pentru a-şi perpetua opresiunea globală. Lumea începe să se trezească şi oamenii devin din ce în ce mai furioşi de fiecare dată când văd sânge vărsat inutil fără consecinţe. 

Aceşti poliţişti trebuie aduşi în faţa legii, iar ofiţerul Chauvin, în special, trebuie acuzat de omor. Din păcate, nu avem încredere în organizaţia lor coruptă pentru a face dreptate, aşa că vom scoate la iveală numeroasele crime din întreaga lume. Noi suntem legiunea. Venim”, susţin hackerii de la Anonymous în clipul postat pe Twitter.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Herr Hoher
31.05.2020, 20:27:32

Comentariu considerat abuziv.

Roy Peters
31.05.2020, 21:19:19

Daca se considera, confortabil, ca Anonymous sunt de fapt o structura de hackeri rusi, gen Savuskina, totul e perfect: sunt rusi , deci mint si dezinformeaza. Daca insa sunt considerati ceea ce realmente sunt, lucrurile se complica pentru administratia SUA. In alta ordine de idei, noi toti stiam ca in SUA coruptia este aproape inexistenta, in structurle de stat, inclusiv in politie. Sigur, sunt filme cu politisti corupti, dar acestea sunt fictiuni, imaginari artistice. De 30 de ani, reprezentantii SUA ne arata sever cu degetul, acuzandu-ne de coruptie generalizata. Deci, stapanii nostri sunt imaculati, puri, perfecti. Mai ales Marele Intelept, Conducatorul Planetei, Geniul Universului, incredibilul Trumpitel...

IonIon Codreanu
31.05.2020, 21:59:15

Nu poate exista trafic de droguri fără implicarea poliției și a Justiției. În USA gangsterismul, mafia sunt în continuare omniprezente. În rețelele portuare, în transporturi, în construcții, oriunde se plimbă sume mari de bani. Este în caracterul oamenilor de acolo. Când banul bate morala, asta se întâmplă.

+2 (2 voturi)
Roy Peters
31.05.2020, 22:16:26

@IonIon Codreanu. Fara indoiala, asa este, dar presupun ca ai sezizat nuanta "lejer" sarcastica a postarii mele...;) Totusi indicatia este sa admiram nelimitat SUA si sa trecem cu vederea, elegant, aspectele "minore" ale coruptiei din minunata tara promisa.

Pontus Euxinus
1.06.2020, 04:48:26

Pune FBI laba pe smecherasii astia cu cosi pe fatza de isi zic "Anonymous", mari loseri iubitori de marxism si corectitudine politica, fianntati de Soros si alte miscari /organizatii obscure. Don't worry folks

+1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (6)