Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Joe Biden le cere americanilor să poarte mască primele 100 zile ale mandatului său VIDEO

20
4 Dec 2020 09:50:42
Autor: George-Andrei Cristescu
Joe Biden FOTO Getty Images
Joe Biden FOTO Getty Images

Joe Biden a spus că după depunerea jurământului de învestire le va cere americanilor să poarte mască în primele 100 zile ale mandatului său la Casa Albă pentru a combate pandemia de coronavirus.

„Prima zi în care sunt învestit voi cere publicului 100 de zile cu mască. Doar 100 de zile să poarte mască, nu pentru totdeauna. O sută de zile. Şi cred că vom vedea o reducere semnificativă (a numărului de cazuri- n.red) dacă se întâmplă asta, dacă facem asta în paralel cu vaccinarea vom vedea numerele scăzând considerabil“, a declarat Biden într-un interviu pentru CNN.
 
 
SUA au înregistrat 14.1 milioane de cazuri de coronavirus şi 276.000 de decese. Preşedintele ales va depune jurământul în ianuarie.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

20 Comentarii

Utilizator Adevărul
4.12.2020, 10:09:44

Comentariu considerat abuziv.

Mihai Giurgiuveanu
4.12.2020, 10:37:04

Dupa ploaie chepeneag... Se da si senilul sfatos, nevoie mare. Deci dupa 100 de zile, are de gand sa se retraga in basementul din care a iesit, lasand-o pe socialista Harris sa fie "locatara de la Casa Alba", cum scriu jurnalistii romani... Biden sa il intrebe pe Fauci, "marele expert" in virusologie, de ce a fost impotriva mastilor, in primele luni de pandemie. Din prostie sau intentionat, ca sa se raspandeasca virusul adus din China? Aici se poate investiga o eventuala "rea intentie in dauna populatiei americane". O alta intentie criminala a "marelui expert" a fost sponsorizarea cercetarilor laboratorului din Wuhan, sursa covidului. Desi in 2014 admin. Obama a stopat fondurile americane pentru aceste cercetari, Fauci a gasit un subterfugiu ca sa le continue, prin colaborarea dintre lab. din Wuhan si Univ. din Galveston. "Dr. Fauci’s COVID-19 Treachery With Chilling Ties to the Chinese Military" "https://breggin.com/coronavirus/COVID-19-the-blog-TREACHERY-WITH-ANTHONY-FAUCI.pdf"

-7 (17 voturi)
Index 4.2.2
4.12.2020, 10:14:55

Biden desi nici nu si-a inceput mandatul inca, face mai multe deja decat Puturosu Oranjeat Republik@n! Plavanu Natarau inafara de spurcat la gura nu are alte calitati! Zici ca-i Zavoreanka in calduri....

+4 (20 voturi)
Mihai Giurgiuveanu
4.12.2020, 10:48:02

Ce a facut Biden? A fraudat alegerile! Si a clampanit, din basement. Ce a facut Trump contra covidului chinez? - A oprit in ianuarie zborurile spre si dinspre China, impotriva sfaturilor lui Fauci. Iar Biden l-a acuzat de xenofobie si rasism. - A dat ordin prezidential unor mari companii, intre care General Motors, sa produca urgent ventilatoare, pentru ca cele vandute de China erau mizerabile. - A dat ajutor financiar populatiei, pentru criza generata de covid. Ar fi urmat si transa a doua de ajutor federal, dar Pelosi, sefa democrata din Congres, s-a opus cu cerbicie. - A stimulat financiar si a urgentat firmele farmaceutice sa produca vaccinuri contra virusului chinez. - A incheiat un acord cu firma producatoare de Remdesivir, pentru a asigura gratuit medicamentul americanilor. - A denuntat la ONU iresponsabilitatea chinezilor si a OSM, datorita carora virusul s-a raspandit in 214 state si au murit 1,5 milioane de oameni. China si OMS au comis crima contra umanitatii!

-1 (11 voturi)
IC XC
4.12.2020, 10:50:47

Biden se va confrunta imediat cu statele. Statele sunt în primul rând responsabile pentru politica de sănătate, nu președintele. Ne întoarcem la Big State!

+3 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (20)

Modifică Setările