Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Kamala Harris, vicepreşedintele SUA, a fost ameninţată cu moartea de către o asistentă medicală: „Vei muri. Zilele tale sunt numărate“

11
16 Sep 2021 15:31:23
Autor: Maria Ţaga
FOTO EPA-EFE
FOTO EPA-EFE

Kamala Harris, vicepreşedintele SUA, a fost ameninţată cu moartea de către o asistentă medicală din Miami. Asistenta a pledat vinovată de şase capete de acuzare, iar acum riscă o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare, au spus procurorii, informează NBC News.

Niviane Petit Phelps, în vârstă de 39 de ani, a pledat vinovată de şase capete de acuzare, iar acum riscă o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare, au spus procurorii. Sentinţa este stabilită pentru data de 19 noiembrie, potrivit Libertatea.ro. 

În februarie 2021, Phelps i-a trimis soţului, aflat în închisoare, şase videoclipuri în care a ameninţat că o va ucide pe Harris, susţinând că i s-au plătit 53.000 de dolari pentru a face acest lucru.

Ea a trimis o fotografie în care ţinea în mână o armă cu mesajul „Kamala Harris, vei muri. Zilele tale sunt deja numărate”, a spus, printre altele, Phelps în înregistrările video.

Avocatul Scott Saul, a declarat marţi că Phelps trece printr-o perioadă tumultuoasă din viaţa ei şi că nu a avut niciodată intenţia de a-şi duce ameninţările la bun sfârşit.

„Doamna Phelps a dus o viaţă onorabilă până la acest incident. Doamna Phelps a pledat vinovat, dar intenţionează să demonstreze circumstanţe atenuante semnificative”, a spus Scott Saul, care a mai adăugat că „este important pentru ea să accepte responsabilitatea”.

Phelps i-a spus unui anchetator al serviciului secret că este supărată că Harris a ajuns în postul de vicepreşedinte fără să fie cu adevărat o persoană de culoare şi că nu a pus mâna pe Biblie la depunerea jurământului.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

11 Comentarii

Ncita Co
16.09.2021, 15:49:50

Se pare ca o să-și numere zilele ei până iese din pușcărie. Deh, așa e cu ciudoșii care nu și nu.

+10 (12 voturi)
Kelemen Jakob
16.09.2021, 16:15:38

Nu a amenitat-o. Kamala este ''vaccinata'' iar asistenta i-a spus ce o sa i se intample.

-8 (14 voturi)
Edmond Wolf
16.09.2021, 16:42:14

Nu e nici o pagubă dacă crapă de la vaccin. La 29 de ani era amanta guvernatorului statului, om de 62 de ani, căsătorit și cu 4 copii. E rețeta patentată pentru a ajunge ceva în politică. Avem și noi faliții noștri, monșer.

-7 (15 voturi)
Iona Herut
16.09.2021, 16:52:44

Nu știu unde este amenințarea - nu că n-ar merita-o! E mai mult o profeție, și nicidecum o amenințare. I-a spus că: „vei muri...”. Amenințare e atunci cînd îi spui: o să te omor cu mîna mea, am să te sugrum, o să-ți dau foc, etc., ș.a.m.d. „Vei muri” nu e o amenințare. Să mai repet ce-a spus Banciu despre această ... fițuică, Adevărul?

-8 (16 voturi)
Lola
16.09.2021, 18:21:11

Partidul Republican din USA prin politica sa anti-vaccin, si-a condamnat la moarte o parte a propriului sau electorat!

+12 (14 voturi)

Vezi toate comentariile (11)

Modifică Setările