Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Legăturile bolnăvicioase dintre Prinţul Andrew şi miliardarul pedofil Jeffrey Epstein

9
20 Aug 2019 18:12:30
Autor: Ion Gaidau
Prinţul Andrew (stânga) şi Jeffrey Epstein plimbându-se în parc FOTO Jae Donnely
Prinţul Andrew (stânga) şi Jeffrey Epstein plimbându-se în parc FOTO Jae Donnely

Palatul Buckingham îl apără pe fiul favorit al Reginei Elisabeta a II-a în scandalul Epstein, dar mărturiile din dosar şi investigaţiile jurnalistice scot la iveală o serie de legături bolnăvicioase între cei doi.

Un vechi prieten al lui Jeffrey Epstein, Prinţul Andrew s-a declarat „consternat“ de acuzaţiile de trafic de minore şi agresiuni sexuale aduse împotriva omului de afaceri evreo-american. Dând asigurări că „deplânge exploatarea tuturor fiinţelor umane“, el neagă faptul că s-a dedat unei astfel de practici. Prinţul nu s-a exprimat direct, ci printr-un comunicat al Palatului Buckingham.

Însă mărturiile din dosar şi investigaţiile jurnalistice arată că Prinţul Andrew nu este un sfânt, el întreţinând legături bolnăvicioase cu miliardarul pedofil Jeffrey Epstein.

De când s-au cunoscut, acum 21 de ani, prinţul şi miliardarul s-au distrat împreună de cel puţin 20 de ori, scrie Daily Mail. Cei doi au fost văzuţi împreună chiar şi după 2010, când Epstein era deja inclus în registrul infractorilor sexuali, după condamnarea la 13 luni de închisoare pentru sex cu minore primită în 2008 în urma unui acord cu procurorul general al Floridei de la acea vreme, Alex Acosta.

Petreceri în toate colţurile lumii

Prinţul Andrew şi Jeffrey Epstein s-au cunoscut în aprilie 1998, prin intermediul lui Ghislaine Maxwell. La acea vreme, Ghislaine era o bună amică a fostei soţii a Ducelui de York, Sarah Ferguson, şi partenera lui Epstein, iar prinţul s-a dus pe insula din Caraibi a miliardarului pentru a-şi vedea fiicele, Beatrice şi Eugenie, aflate în vacanţă.

Zece luni mai târziu, Prinţul Andrew se întorcea pe Little Saint James, supranumită „Insula pedofiliei“, la bordul avionului privat al lui Jeffrey Epstein. Aşa a început o prietenie de lungă durată, marcată de numeroase petreceri în compania unor tinere cu aspiraţii în lumea modei, inclusiv minore.

Mărturiile sunt compromiţătoare pentru cel de-al treilea copil al Elisabetei a II-a. În mai 1999, şi-a petrecut câteva zile pe insula lui Epstein împreună cu „o blondă în jur de 30 de ani şi sâni mari“, potrivit unor angajaţi. Prinţul s-a revanşat două luni mai târziu cu o invitaţie la Castelul Balmoral, o reşedinţă a familiei regale britanice, unde sfetnicul unor mari investitori venise cu mai multe tinere. Apoi au continuat cu distracţii la Mar-a-Lago, resortul lui Trump din Florida, şi în cluburi de noapte din Miami, fiind însoţiţi, printre altele, de modelul Naomi Campbell şi o fată pe nume „Alexia“. Au petrecut împreună şi Halloweenul din 2000, când Ghislaine Maxwell a jucat rolul unei prostituate (foto mai jos), apoi vacanţa de după Crăciunul din acelaşi an, în Thailanda. Conform unor martori, prinţul s-a cazat într-un apartament decorat cu galben şi roşu şi dotat cu piscină.

FOTO CelebrityVibe.com

Fotografiile de pe catamaran îi surprind pe prinţ şi miliardar în compania mai multor tinere făcând topless FOTO Daily Mail

Aceste petreceri erau condimentate uneori cu minore aduse pentru masaj şi forţate să facă sex. Una dintre ele este Virginia Giuffre, născută Roberts. Ea spune că prinţul a obligat-o să facă sex cu el începând cu martie 2001, pe când avea 17 ani. Totul a început într-o casă din Belgravia, un cartier bine cotat din Londra, şi a continuat în apartamentul lui Epstein din New York, apoi pe „Insula pedofiliei“. În Manhattan ar fi fost prezentă şi Johana Sjoberg, care îl acuză pe prinţ că atins-o pe sâni fără să-i fi permis.

Potrivit sursei Alessi, Prinţului Andrew îi plăceau petrecerile de pe Little Saint Jaimes, unde se răsfăţa cu diverse tinere în piscină şi şedinţe de masaj. Virginia Giuffre vorbeşte despre şapte tinere rusoaice aduse de un agent de manechine.

Testament în valoare de 577 de milioane de dolari

Oameni apropiaţi dosarului şi presa internaţională, cea britanică în special, răspund prin aceste dezvăluiri luărilor de poziţie ale Palatului Buckingham în apărarea prinţului.

După sinuciderea lui Esptein în închisoare, prin spânzurare, la 10 august, principalul suspect a devenit Ghislaine Maxwell. Fiica fostului magnat media Robert Maxwell este nevăzută de doi ani încoace şi dezminte la rândul ei, prin interpuşi, toate acuzaţiile.

Cu două zile înainte de a se sinucide, Jeffrey Esptein a semnat un testament. El a încredinţat toată averea sa, evaluată la 577 de milioane de dolari în testament, unui trust cu beneficiari necunoscuţi, potrivit New York Post, care citează documente judiciare.

Amicul francez

Scandalul Esptein are un ecou puternic şi în Franţa, unde omul de afaceri deţinea o proprietate şi avea relaţii speciale cu proprietarul unei agenţii de modele. Este vorba de Jean-Luc Brunel, un bărbat care afişează mai mereu un zâmbet inocent. Însă Virginia Giuffre spune despre el că îl aproviziona cu fete pe miliardarul pedofil: „A adus în Statele Unite fete şi tinere între 12 şi 24 de ani pentru amicii săi, dar mai ales pentru Epstein“. În prezent, trei femei îl acuză de agresiuni sexuale pe Brunel.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

9 Comentarii

ANDREI STAHANOV
20.08.2019, 20:32:39

DEŞI LACUNAR, CURAJOS ARTICOL ION GAIDĂU… 1)Pedofilul Jeffrey Epstein NU S-A SINUCIS, CI A FOST SINUCIS, adică omorât aşa cum au fost toţi cei care au descoperit şi expus pe beneficiarii reţelelor pedofiliace din USA şi mai ales Europa în ultimii 25 de ani, Jeffrey Epstein „a fost găsit mort în primele ore de dimineață”, pe 10 august, la Centrul Corecțional Metropolitan din Manhattan, asta la doar câteva ore după ce o instanță din New York a deschis în sfârşit 2.000 de pagini de documente autentice legate de faptele sale pedofilice, documentele desigilate ale tribunalului american care îl menționează pe prințul Andrew pe nume de 56 de ori !!! Deşi supraveheat video-vizual direct 24 din 24 de ore, momentul „sinuciderii” lui deţinutului Epstein nu a fost filmat pt. că, să vezi coincidenţă… sistemul de supraveghere a avut …o mică defecţiune(malfunction) chiar în acele momente !!! 2)Conform documentelor investigatorilor, Fostul preşedinte al SUA, Bill Clinton a vizitat insula pedofiliei lui Epstein de 26 de ori !!! Nimic, nimic ??? 3)"Marfa" procurată de reţelele traficanţilor de persoane pt. insula pedofiliei nu era compusă doar din fetiţe minore ci şi din băieţei !!! 4)1996, Belgia-cazul Dutroux, cel mai mare scandal belgian al secolului : deşi martorii au indicat ca şi clienţi pedo-sado-crimo, mari personalităţi ale vieţii politice, din poliţie şi mai ales Justiţie ale Belgiei, Acarul Păun a fost acest Dutroux şi soţia lui. Ancheta a fost blocată, datele comisiei parlamentare au fost secretizate pe 30 de ani(!) şi mai ales, cel puţin 27 de martori s-au sinucis, au fost pur şi simplu omorâţi sau au avut accidente mortale exact în momentele în care urmau să depună mărturie. 5)1999 Marea Britanie, realizatoarea anului 1997 la celebrul BBC, Jill Dando, a fost asasinată profesional chiar în faţa casei, după ce a promis în direct la TV dovezi indubitabile despre pedofilie şi sadism cu copii timp de 30 de ani, la cel mai înalt nivel : Parlament, Justiţie, Poliţie, Casa Regalã !. 6)2010, Portugalia – Un grup mic de marionete a fost condamnat după 8 ani de anchete pt. abuzarea sexuală extrem de gravă a mai mult de 100 de copii(fete şi băieţi). Toate dovezile au dus la un grup mare de elite compus din diplomaţi, politicieni importanţi(Paolo Pedroso) şi personalităţi media, un guvernator, un renumit prezentator TV(Carlos Cruz) şi chiar un ambasador UNESCO, Jorge Ritto !!! Paradoxal şi contrar tuturor probelor, marea majoritatea a celor din grupul elitist ai pedofililor portughezi nici măcar nu au fost acuzaţi vreodată ! 7) În doar o lună de la instalarea sa ca preşedinte al SUA, TRUMP a făcut cum a promis că va “seca mlaştina”: peste 1500 de persoane cunoscute ca fiind implicate în trafic organizat de copii şi alte lucruri teribile legate de sex cu copii au fost arestate. Surprinzător, mirobolanta MainStreamMedia americană nu a relatat aproape deloc despre acestea.

+4 (4 voturi)
Goicea Niculae
20.08.2019, 20:48:00

Întâmplări din viața celor bogați, nesimțiți și perverși. Prostimea răbda de foame si ii duce in cârca .

+2 (2 voturi)
Ion Capsuna
20.08.2019, 21:47:38

Ha! Cinstita familie regala...! Voma! Parazitii astia mondiali!

+1 (3 voturi)
un motan intransigent
20.08.2019, 22:54:44

Aiureli ipocrite. Ce-i pentru consum e pentru consum. Daca n-ar fi pentru consum, n-ar ajunge in consum.

-2 (2 voturi)
spaima vitelor
20.08.2019, 23:56:30

da' de violatorul de la Casa Alba, Bill Clinton, ati auzit??? Daca Trump nu e implicat, acum FAKE NEWS incearca sa distraga atentia de la clanul mafiot Clinton.....

+3 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (9)

Modifică Setările