Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Lider democrat: Raportul lui Mueller prezintă dovezi substanţiale că Trump e vinovat de infracţiuni grave

13
22 Jul 2019 08:03:24
Autor: Iulian Bîrzoi
Congresmanul american Jerrold Nadler FOTO EPA
Congresmanul american Jerrold Nadler FOTO EPA

13 Comentarii

Goguta
22.07.2019, 09:33:37

Deci Procurorul Robert Mueller, care a coordonat ancheta privind ingerinţele electorale ruse, a stabilit că nu au existat acţiuni de coordonare între echipa de campanie a lui Donald Trump şi Moscova si ina acelasi timp errold Nadler, lider democrat şi preşedinte al Comisiei Juridice din Camera Reprezentanţilor din SUA, a declarat duminică că există „dovezi substanţiale”

0 (4 voturi)
Badea Scârţan !
22.07.2019, 09:46:22

„Raportul prezintă dovezi foarte substanţiale că preşedintele se face vinovat de delicte şi infracţiuni grave şi trebuie să-l lăsăm pe Mueller să prezinte aceste fapte poporului american şi apoi vedem unde mergem de acolo înainte”, a declarat Jerrold Nadler la emisiunea Fox News Sunday. Acesta a mai adăugat că „administraţia trebuie să fie trasă la răspundere şi nici un preşedinte nu poate fi mai presus de lege”. Procurorul Robert Mueller, care a coordonat ancheta privind ingerinţele electorale ruse, a stabilit că nu au existat acţiuni de coordonare între echipa de campanie a lui Donald Trump şi Moscova, deşi membri ai echipei lui Trump s-au întâlnit cu mai mulţi oficiali ruşi. Citeste mai mult: adev.ro/pv1145 Acest individ care nu are loc pe ecranul niciunei forme de televiziune, acum dupa ce se lauda ca ar fi slabit vreo 120 de kg, e un ratat, un nemernic si un mincinos. Similar lui Robert de Nigro, pardon, NIRO Incercarile disperate ale protipendadei Democrate, de al bloca in vreun fel pe Donald Trump, devin din hazlii, ridicole si patologice. Reincalzirea supei ,,Muller" nu vrea sa aduca in discutie verdictul ritos si total neconvenabil al anchetei asupra baznelilor cu ,,Trump-Rusia Collusion" ci sa gaseasca ceva, orice, oricat de nesemnificativ spre a tine flacara aprinsa. Pardon Mister Nadler,,Jabba le Hutt" dar ancheta Muller s-a terminat, cazul e clasat, Trump v-a castiga in 2020, PD-ul american e in pragul razboiului civil si al disolutiei, esichierul politic american se va rescrie, deci, numai vesti nasoale, Coane !

+3 (7 voturi)
Badea Scârţan !
22.07.2019, 09:50:57

Iata ce zice acest veritabil ,,Jabba le Hutt" pe vremea destituirii lui Clinton despre unele, despre altele, si cat de ,,solid" era flacaul...Ai impresia ca avea abonament la Mac, KFC, BurgerK in totb New York-ul si desigur peste tot in Washington DC. Bai, nene, bai....

+1 (3 voturi)
Kongo-Müller
22.07.2019, 09:52:25

Trump este un bufon penibil si ignorant, care crede ca le stie pe toate. Dar si Robert Mueller a cam pierdut din credibilitate.

-2 (6 voturi)
dominic paul
22.07.2019, 10:28:50

Procurorul Robert Mue-ller considera ca preşedintele Donald Trump a comis delicte şi infracţiuni grave. Trump este un presedinte american care viseaza sa fie ca Putin. Daca ar fi dupa Trump, America ar trebui sa ajunga ca dictatura din Rusia.

+2 (6 voturi)