Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Nepoata preşedintelui: Donald Trump „are o întreagă serie de simptome care trimit la anumite tulburări de personalitate“

28
22 Oct 2020 17:47:06
Autor: News.ro
Preşedintele SUA, Donald Trump şi nepoata sa Mary Trump
Preşedintele SUA, Donald Trump şi nepoata sa Mary Trump

Donald Trump ”are o întreagă serie de simptome care trimit la anumite tulburări de personalitate”, declară la postul francez RTL nepoata preşedintelui american Mary Trump, un psiholog, care se abţine însă să pună un diagnostic, într-o intervenţie în care-şi prezintă fără menajamente unchiul drept ”notoriu de incompetent”.

 ”Este un om care nu se stăpâneşte, care nu are o picătură de empatie. Este de asemenea un om care are nevoie să se afle în centrul atenţiei”, detalizaă ea.
 
”Doarme foarte prost, nu face sport, mănâncă prost... Sunt multe lucruri în viaţa sa, în plan psihologic şi fizic, care fac să fie grav afectat”, insistă ea.
 
Mary Trump apreciază că gestionarea crizei covid-19 a lui Trump, extrem de criticată, îşi are rădăcinileîn educaţia locatarului Casei Albe.
 ”Bunicul meu le-a înculcat copiilor săi ideea că, atunci când eşti bolnav, eşti slab”, dezvăluie ea.
 
”Să fii asociat virusului este, în capul lui Donald Trump, să fii asociat ideii de slăbiciune. Acesta este motivul, de altfel, din cauza căruia se comportă ca şi cum (pandemia covid-19) n-ar exista”, declară ea.
 
În opinia sa, faptul că Trump s-a îmbolnăvit de covid-19 nu l-a schimbat.
 
”Aş spune chiar că, din contră”, ”iese cu sentimentul că este invulnerabil. El îşi spune că acum le poate explica americanilor că este de ajuns să fii vânjos ca să învingi boala”, apreciază Mary Trump.
 
”Din cauza acestei experienţe a bolii şi a acestei retorici, el va pune viaţa a sute de mii de americani în pericol”, avertizează ea.
 
”Este un om foarte slab, el este notoriu de incompetent”, apreciază ea.
 
Nepoata preşedintelui american în exerciţiu spune că se teme de reacţia locatarului Casei Albe în cazul în care nu va fi reales. ”Dacă pierde, trebuie să ne pregătim de un comportament şi mai agresiv”, avertizează ea.
 
”Încă patru ani cu Trump este periculos”, conchide ea.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

28 Comentarii

Utilizator Adevărul
22.10.2020, 17:56:54

Comentariu considerat abuziv.

feral
22.10.2020, 18:10:12

Ura este o forta extraordinara, este suficient sa ne uitam la aceasta stranie nepoata a lui Trump ca sa vedem ce poate face gelozia si ura ! De cand Trump este presedinte nu mai are liniste, vorbeste enorm, scrie, da interviuri, este peste tot cu ura ei... Este si ajutata de mafia neo-marxista din media dar este neobosta. Daca ar fi si Trump la fel de hotarat ar fi foarte bine.

-4 (16 voturi)
Gyuse Bogdan
22.10.2020, 18:30:20

Este clar! Prim-ministrul Macron a intrat in fibrilatii dupa discursul presedintelui Trump. Asa ca a chemat argata de serviciu sa-l scape din incurcatura. Nasol este ca nimeni nu mai crede propaganda marxista anti Trump :)))))))))))

-5 (15 voturi)
Goicea Niculae
22.10.2020, 19:20:50

Cea cu probleme âeste această cretină perversă.

-3 (11 voturi)
Index 4.2.2
22.10.2020, 19:55:51

Ce ironic, unu ca si donald care numa altceva decat valori conservative in viatza sa a urmat , cu nebunie si nesimtire , face treaba murdara pentru republicani! sa mai zica cineva ca maurii nu sunt prezenti in politica americana! Talibanii Americani conservativi au satisfactii nemaintalnite , cel mai bun exemplu fiind Giulianii, care fuse prins cu mana la surubel de curand, jubiland doar vazandu-l pe Guzganul Rozaliu luptandu-se......ca si Don Quixote.....sa mai zica cineva ca donald nu-i satisface pe totzi, de la ala cu tzata-n gura, pan la ala cu .....barba sura!

+2 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (28)

Modifică Setările