Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

New York Times. SUA se pregătesc să aresteze începând de duminică mii de membri ai unor familii de imigranţi

27
11 Jul 2019 17:07:09
Autor: News.ro

Agenţi din cadrul serviciilor americane în domeniul imigraţiei urmează să înceapă duminică să aresteze şi să adune familii de imigranţi clandestini, în zece oraşe americane, cu scopul de a-i expulza, în cadrul politicii radicale a lui Donald Trump în acest dosar, scrie în ediţia de joi The New York Times (NYT).

Operaţiunea urmează să fie realizată de către agenţi din cadrul Immigration and Customs Enforcement (ICE), timp de mai multe zile, incepând de la 14 iulie, scrie ziarul, care citează oficiali, inclusiv doi în domeniul securităţii interne.
 
Potrivit NYT, agenţii ICE vizează cel puţin 2.000 de imigranţi, a căror expulzare a fost dispusă, dar care se află în continuare în ţară, în mod ilegal.
 
Membri ai unor familii de imigranţi arestaţi împreună urmează să fie plasaţi în detenţie împreună atunci când acest lucru este posibil, în centrul situate în Texas şi Pennsylvania, declară oficiali pentru NYT.
 
Donald Trump anunţa vineri că adunarea unor imigranţi vizaţi urmează să înceapă ”destul de curând”.
 
Locatarul Casei Albe a amânat această operaţiune în iunie, după ce data acesteia a fost divulgată în presă.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

27 Comentarii

geek-a-contra
11.07.2019, 17:27:26

in principiu nu este yrau: esti ilegal = incalci legea = esti pasibil de afi arestat = esti pasibili de a fi expulzat..... sint curios... cum vor reactiona romanii daca vor fi arestati si romanii ilegali. fiindca imigarea ilegala nu este atributul exclusiv al latino din america centrala si de sud....

0 (4 voturi)
mihai ion
11.07.2019, 18:05:31

Isi vor plange de mila, se vor victimiza si vot da vina pe rromi. Niste mexicani ai europei.

+2 (2 voturi)
Goicea Niculae
11.07.2019, 18:04:38

Cine încalcă legea, suporta consecințele. Ce este așa greu de inteles?!

+3 (7 voturi)
Ncita Co
11.07.2019, 18:18:47

Este o cascadorie politică din care republicanii vor ieși foarte nasol. Dacă cei din lagărele de la graniță nu prea au multe posibilități, ceilalți au alte posibilități, iclusiv cea de a da în judecată.

-4 (6 voturi)
bec
11.07.2019, 19:12:26

trump nu e sanatos la cap, chiar face ce-a promis. Va fi reales en fanfare, mii de leftarzi imbecili vor face spume de ciuda, sper ca unii se vor sinucide sau vor emigra in francogermanoluxemburgoswedistan.

+1 (7 voturi)

Vezi toate comentariile (27)