Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

O femeie a fost arestată pentru că a aruncat şapte căţeluşi la tomberon. Descoperirea făcută de poliţişti în casa ei

6
24 Apr 2019 19:44:09
Autor: George-Andrei Cristescu
Captură YouTube
Captură YouTube

O femeie în vârstă de 54 de ani din California a fost arestată luni seară pentru că a aruncat şapte căţeluşi într-un tomberon, punându-i astfel în pericol de moarte.

Potrivit unor imagini surprinse de o cameră de supraveghere în 18 aprilie, o femeie identificată Deborah Sue Culwell poate fi văzută  aruncând discret o pungă de plastic într-un tomberon.

Mai târziu, un bărbat găseşte în punga respectivă şapte căţeluşi şi îi duce într-un loc sigur.

Potrivit lui, animalele nu ar fi rezistat mult timp din cauza temperaturii ridicate, mercurul termometrelor arătând 32 de grade Celsius.

„Nu există nicio scuză pentru gestul ei. Este un act ruşinos“, a declarat pentru Channel News 3 un membru al poliţiei.

Căţeluşii aruncati la tomberon şi salvaţi de eroul lor FOTO Riverside County Animal Services

Căutată în baza a şapte capete de acuzare cu privire la cruzime faţă de animale, femeia a fost arestată după patru zile la domiciliul ei din Coachella, un oraş situat la 210 kilometri est de Los Angeles.

Potrivit poliţiei, femeia adăpostea în casă 38 de câini.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Popescu Ion
24.04.2019, 20:23:15

DOAR ISUS HRISTOS SALVEAZA!!!! [ Ioan 3:16 ] "16. Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica." [ 1 Corinteni 15:1-4 ] 1. Va fac cunoscut, fratilor, Evanghelia pe care v-am propovaduit-o, pe care ati primit-o, in care ati ramas 2. si prin care sunteti mantuiti, daca o tineti asa dupa cum v-am propovaduit-o; altfel, degeaba ati crezut. 3. V-am invatat inainte de toate, asa cum am primit si eu: ca Hristos a murit pentru pacatele noastre, dupa Scripturi; 4. ca a fost ingropat, si a inviat a treia zi, dupa Scripturi; In ce fel de lume traim? Esti arestat daca arunci la gunoi niste caini dar ai voie sa-ti omori copilul nenascut intr-o clinica. De ce nu se mobilizeaza cand mamele americane intentioneaza sa-si omoare copii? Dreptatea facuta gresit se numeste nedreptate. FITI SALVAT ASTAZI. JUDECATA DOMNULUI SE APROPIE. [ 1 Corinteni 15:1-4 ] 1. Va fac cunoscut, fratilor, Evanghelia pe care v-am propovaduit-o, pe care ati primit-o, in care ati ramas 2. si prin care sunteti mantuiti, daca o tineti asa dupa cum v-am propovaduit-o; altfel, degeaba ati crezut. 3. V-am invatat inainte de toate, asa cum am primit si eu: ca Hristos a murit pentru pacatele noastre, dupa Scripturi; 4. ca a fost ingropat, si a inviat a treia zi, dupa Scripturi; CINE NU VA FI MANTUIT VA ARDE DE VIU IN IAD LA NESFARSIT!!! Draga prietene daca citesti si vrei sa fii salvat,sa ajungi in rai,am o veste buna pentru tine. Isus a murit, a fost ingropat si a inviat dupa 3 zile pentru a-ti ierta pacatele. Crede acest lucru si vei ajunge in rai. Este atat de usor.Doar crede!!!!! Nu trebuie sa renunti la pacatele tale sau sa te reabilitezi,oricum nici nu vrei si nici nu vei putea. Trebuie doar sa crezi ca Isus ti-a platit pacatele murind,fiind ingropat si inviind dupa 3 zile. Crede si vei avea certitudinea ca vei ajunge in rai. Astfel Dumnezeu a hotarat ca noi sa fim salvati. [ Ioan 3:16 ] "16. Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica." [ Fapte 16:30-31 ] "30. i-a scos afara si le-a zis: "Domnilor, ce trebuie sa fac ca sa fiu mantuit?" 31. Pavel si Sila i-au raspuns: "Crede in Domnul Isus, si vei fi mantuit tu si casa ta." " cum-ajung-in-rai.info

-2 (6 voturi)
Pyrhante
24.04.2019, 22:53:31

Groparul site-ului.

-1 (1 vot)
Galeriu Crestinu
25.04.2019, 01:04:35

...Dar pentru avorturile si aruncatul de bebelusi la WC nu este lege...?

-1 (1 vot)
Stancu Dan
25.04.2019, 10:49:32

Da' pentru popinea care se lafaie in limizine si catedrale in timp ce nenumarati copii fac foamea nu "este" lege ? Ia zi, cate sute de ani de parnaie ar merita un popa care trece cu mertzanu' prin fata unor copii flamanzi ?

+1 (1 vot)
Stancu Dan
25.04.2019, 10:50:22

Da' pentru popinea care se lafaie in limizine si catedrale in timp ce nenumarati copii fac foamea nu "este" lege ? Ia zi, cate sute de ani de parnaie ar merita un popa care trece cu mertzanu' prin fata unor copii flamanzi ?

Vezi toate comentariile (6)