Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Obiceiurile lui Trump la bordul Air Force One, dezvăluite de surse de la Casa Albă

6
26 May 2019 19:03:29
Autor: George-Andrei Cristescu
Donald şi Melania Trump coborând de la bordul Air Force One FOTO Guliver/ Getty Images
Donald şi Melania Trump coborând de la bordul Air Force One FOTO Guliver/ Getty Images

În contextul vizitei efectuate de Donald Trump în Japonia, CNN scrie despre cum se comportă cel de-al 45-lea preşedinte american la bordul Air Force One.

Citând cinci surse de la Casa Albă, CNN relatează despre ce obişnuieşte să facă Trump în timpul călătoriilor lungi la bordul Air Force One.

Dacă soţia sa, Melania, preferă să doarmă, de regulă singură, liderul de la Casa Albă stă treaz, ignorând de cele mai multe ori sfaturile de a-şi aloca timp pentru odihnă.

El are obiceiul de a rămâne în compartimentul său, unde fie mănâncă, fie îşi sună prietenii, fie se uită la Fox News. De asemenea, îşi petrece orele discutând cu echipa sa despre următoarele reuniuni sau despre ceea ce a mai aflat din presă. El are chiar tendinţa de a-i trezi pe ceilalţi din somn dacă îl preocupă ceva anume. De altfel, când o ştire îl deranjează, oamenii din echipa sa ştiu că trebuie să-şi pună centurile de siguranţă pentru o zonă cu turbulenţe, relevă CNN.

Potrivit unui martor, personalul aflat la bord se simte „prizonier“.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Index 4.2
26.05.2019, 19:22:50

Intr-un cuvant, Guzganul Rozaliu e nebun de legat !

0 (2 voturi)
Galeriu Crestinu
26.05.2019, 21:42:07

...macar ne-a scapat de globalizarea marxista a lui Obama-Hillary.....dar acum a picat in capcana sionist-kabalistica actionand numai in favoarea lui Benjamin Netaniahu care are de gand sa izraelizeze si Iordania toata, Syria si mai tot ce-i in jur....cu ajutorul USArmy care isi va da viata pentru asta.... Pana si Casa Alba e condusa de ginerele Iared Kushner - tot sionist cu planuri marete in intreaga lume de sclavi....

Index 4.2
26.05.2019, 23:04:22

Cum o dai nu-i bine, nasha? unii nu-s impacati cu ei nicidecum, toata viata sunt nefericiti si nu stiu ce vor!

ion radu
26.05.2019, 23:58:49

Obiceiurile descrise arata un Presedinte activ. Realitatea este ca Presedintele Trump arata ca este un conducator care isi asuma responsabilitatea faptelor sale si face ceva pentru cei care l-au ales. Populistii ca Macron, Merkel, etc cad in preferinte. Ei au facut un lucru bun ca au acceptat refugiatii din zonele de razboi, dar mai departe n-au facut nimic concret pentru asimilarea lor. De aici, reactia dreptei. Pe de alta parte este trist ca media a devenit atat de populista si comunista. Mai mult, media a lansat definitii eronate pentru actualele curente politice. Macron este democrat iar guvernele Poloniei si Ungariei sunt populiste! De fapt este pe invers.

-1 (1 vot)
Marcel Cristea
27.05.2019, 02:34:52

That's all you got: an workaholic insomniac who keep up with current events and is in top of things.

Vezi toate comentariile (6)