Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Părinţii Melaniei Trump au devenit cetăţeni americani

1
10 Aug 2018 11:46:29
Autor: News.ro
Viktor şi Amalija Knavs FOTO EPA-EFE
Viktor şi Amalija Knavs FOTO EPA-EFE

Părinţii sloveni ai Primei Doamne Melania Trump au primit cetăţenia americană, într-o ceremonie oficială, a confirmat unul dintre avocaţii lor, Michael Wildes, pentru AFP.

Socrii preşedintelui Donald Trump, Viktor şi Amalija Knavs, au depus jurământul într-o ceremonie de naturalizare joi, la New York.

Ei sunt, din februarie, rezidenţi permanenţi în Statele Unite.

Viktor Knavs, un vânzător de maşini, şi soţia sa, Amalija, angajată într-o fabrică textilă, sunt în vârstă de peste 70 de ani. Pensionari, ei îşi petrec cea mai mare parte a timpului în Statele Unite, în compania fiicei lor Melania şi a nepotului lor, Barron, în vârstă de 12 ani.

Donald Trump a fost ales promiţând măsuri ferme în domeniul imigraţiei. El denunţă neîncetat un sistem cunoscut sub numele de „imigraţiei în lanţ“, de care par că au beneficiat socrii săi.

Prin această expresie sunt desemnaţi străini care reuşesc să vină în mod legal în Statele Unite, susţinuţi de membri ai familiei lor ce au imigrat înaintea lor, şi anume fraţi, surori sau copii.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Galeriu Crestinu
10.08.2018, 17:20:08

Este firesc ceea ce au facut fiind parintii Primei Doamne,,,dar ce a facut-o si pe mult controversata Codrutza Kovesi a noastra sa faca la fel ...? ...si ce servicii a adus dumneaei Americii ...?