Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Mica satanistă de la Polul Nord a ucis zeci de „oameni răi“

20
18 Feb 2014 17:18:39
Autor: Bianca Andrieş
Miranda Barbour, adusă în faţa magistraţilor. FOTO Francis Scarcella/„The Daily Item”
Miranda Barbour, adusă în faţa magistraţilor. FOTO Francis Scarcella/„The Daily Item”

O americană de numai 19 ani, arestată de autorităţile din SUA, este suspectată că a comis între 22 şi 100 de crime în ultimii şase ani, în numele unui cult satanic la care aderase. Aceasta a spus anchetatorilor că acţiunile sale au fost conduse de un alter ego şi s-au îndreptat în special împotriva „persoanelor rele”, cum ar fi pedofilii şi bogaţii corupţi. Procurorii încearcă să obţină pedeapsa cu moartea pentru adolescenta asasină.

Miranda Barbour a mărturisit jurnaliştilor americani că s-a oprit din a-şi număra victimele după ce a ajuns la 22 de ucideri, dar că ar fi mai puţin de 100 de cazuri. Ea susţine, totuşi, că nu ar trebui să primească pedeapsa capitală pentru că execuţia „este o pedeapsă crudă şi inumană”, citează cotidianul britanic „The Daily Mail”.

Procurorii vor să obţină pedeapsa cu moartea pentru Miranda Barbour, deoarece o acuză că şi-a torturat ultima victimă, un bărbat cunoscut pe internet. Ulterior, ea a admis că bărbatul încă respira atunci când i-au abandonat corpul străpuns de zeci de lovituri de cuţit. Această ultimă crimă a fost înfăptuită cu ajutorul soţului ei, Elytte Barbour (22 de ani), acesta fiind la rândul lui pasibil de pedeapsa capitală.

Ea a dezvăluit că s-a lăsat condusă de un alter ego, supranumit „Super Miranda”, atunci când îşi omora victimele. Miranda aplica aceeaşi metodă, înjunghierea, folosind un cuţit preferat pe suprafaţa căruia lăsa o zgârietură pentru fiecare ţintă ucisă.

„Dacă aş fi eliberată, aş face aceleaşi lucruri din nou”, a declarat Miranda Barbour, citată de „The Daily Item”.

Jurnalista americană Francis Scarella, a scris pentru site-ul de ştiri TMZ.com, că a vorbit cu o fostă colegă de cameră a Mirandei, iar aceasta i-a spus că adolescenta avea două flacoane cu spermă ce aparţinea soţului ei şi că le folosea pentru a se masturba în cadrul ritualurilor satanice pe care obişnuia să le practice.

Miranda a mai mărturisit că asasinatele sale s-au petrecut în ultimii şase ani, fiind identificate atât în localitatea de origine din Alaska, cât şi în Texas, Carolina de Nord şi California. Ea s-ar fi alăturat cultului satanic la frageda vârstă de 13 ani, pe când locuia într-un mic oraş din Alaska.

Atunci când şi-a părăsit oraşul natal, în 2011, Miranda era deja un membru de rang înalt al cultului. Ea s-a mutat în Carolina de Nord, unde l-a cunoscut pe Elytte. Tânăra este mama unui băieţel, însă tatăl copilului este decedat, iar moartea lui este subiectul unei anchete separate.

 

 

 

 

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

20 Comentarii

Protopopescu Iulian
18.02.2014, 17:53:32

America. Leaganul democratiei. Tara cea mai iubitoare de libertate. Exemplul suprem al tolerantei. Statul cel mai pacifist din lume. Prietenii nostrii. Aliatii nostrii. Stapanii nostrii. Chuck Norris. Rambo. Spiderman. Valentines Day. Thanksgiving. Santa Claus. Jenna Jameson. Gitenstein. Teo Peter. California Dreaming. Ted Bundy. Charles Manson. Lee Harvey Oswald. THIS IS AMERICA !!! WE LOVE AMERICA !!!

+4 (22 voturi)
Vali
18.02.2014, 18:32:34

Eu zic sa mergi in corea de nord.

+1 (17 voturi)
Silviu Vasile Dumitrescu
18.02.2014, 20:26:59

Omul făcea şi el o enumerare. Doar că apoi făcea o mare confuzie -- amesteca „America” cu rebuturile societăţii. Mi se pare firesc ca o naţiune de peste 10 ori mai mare decât majoritatea naţiunilor lumii să aibe rebuturi în aceeaşi proporţie. Apoi intensitatea la care rebuturile lor îşi manifestă comportamentul deviant o fi şi asta proporţională cu intensitatea la care întreaga societate îşi trăieşte existenţa, îşi afirmă puterea tehnologică, economică, militară. În concluzie, totul este o chestiune de proporţii.

+7 (13 voturi)
LeighAnn Green
18.02.2014, 18:52:19

si nu m-as mira sa scape si pasarica asta cum a scapat Casey Anthony

-1 (3 voturi)
Silviu Vasile Dumitrescu
18.02.2014, 20:21:25

Săraca de ea..., le-a pierdut şirul, numărul victimelor. Nici nu mai ştie câţi o fi ucis. Nu trebuie totuşi să neglijaţi, să nu menţionaţi că a fost agresată sexual la vârsta de 4 (patru) anişori. Asta nicidecum că i-aş găsi (sau oferi) vreo circumstanţă, ci doar că aici este vorba despre o tulburare profundă şi complexă. Care se transformă în circ mediatic şi eventual putere de exemplu doar ca acoperire pentru multe alte eşecuri ale politiei sau jistiţiei federale.

+6 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (20)