Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Primul interviu al Melaniei Trump, după ce a părăsit Casa Albă. Ce a spus despre perioada petrecută la Washington

1
16 May 2022 17:06:31
Autor: George-Andrei Cristescu
FOTO EPA-EFE
FOTO EPA-EFE

În primul său interviu de după alegerile prezidenţiale, fosta Primă Doamnă a SUA, Melania Trump, a dat de înţeles că nu ar fi exclus să se întoarcă la Casa Albă, în condiţiile în care Donald Trump ar putea candida pentru un nou mandat de preşedinte în 2024, relatează CNN.

Într-un interviu acordat Fox News, Melania Trump a spus: „Cred că am realizat multe în cei patru ani ai administraţiei Trump”.
 
„Niciodată să nu spui niciodată”, a răspuns ea, când a fost întrebată dacă ar putea locui din nou la Casa Albă.

Melania Trump a discutat despre „proiectele ei privind NFT-urile”, creaţii personale digitale pe care le pune la vânzare pe site-ul ei şi care pot fi cumpărate doar cu criptomonede.

Primele produse scoase la vânzare la începutul acestui an nu au atins pragul de 250.000 la care se aştepta fosta primă doamnă. Un NFT (obiecte nonfungibile) costă 150 de dolari, iar fosta primă doamnă spune că „o parte din încasări” sunt direcţionate pentru a ajuta copiii aflaţi asistenţă maternală.
 
Melania Trump a vorbit şi despre decizia revistei Vogue de a-i refuza o apariţie pe copertă, o tradiţie îndelungată de care au beneficiat toate Primele Doamne ale SUA.
 
„Au preconcepţii şi au preferinţele lor, este cât se poate de evident”, a spus ea.
 
Trump şi-a expus opinia şi asupra conducerii actuale a SUA: „Cred că este trist să vezi ce se petrece, dacă priveşti în profunzime. Cred că mulţi oameni se zbat şi suferă, şi sunt afectaţi şi de ce se întâmplă în lume. Aşadar, este o situaţie tristă şi sper ca lucrurile să îmbunătăţească rapid”.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

www.brave.com
16.05.2022, 18:00:45

„Niciodată să nu spui niciodată”.. adica never say never zice the slovenian mail-order bride... Citeste mai mult: adev.ro/rbz98o

-9 (13 voturi)
Modifică Setările