Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

„Prinţesa burgerilor“: cea mai tânără miliardară din Statele Unite ale Americii

0
6 Feb 2013 12:29:39
Autor: Victor Arvunescu
Lynsi Torres a moştenit pasiunea pentru cursele de maşini de la tatăl său
Lynsi Torres a moştenit pasiunea pentru cursele de maşini de la tatăl său

Lynsi Torres este cea mai tânără femeie miliardară din Statele Unite ale Americii. Ea nu are diplomă universitară, dar afacerea cu produse de fast-food pe care o conduce i-a adus o avere. Cu toate acestea, prea puţine detalii se cunosc despre proprietara lanţului de restaurante „In-N-Out Burger“, după cum informează „Bloomberg“.

Tânăra în vârstă de 30 de ani a moştenit afacerea de la bunicii ei, Harry şi Esther Snyder, care au pornit de la un restaurant de tip drive-thru, înfiinţat în 1948. Acum, compania s-a extins la 280 de restaurante în cinci state americane, transformându-se într-un imperiu de 1,1 miliarde de dolari.

În ciuda succesului de care se bucură, Lynsi Torres, care şi-a atras porecla de „prinţesa burgerilor“, este destul de rezervată când vine vorba despre viaţa sa şi rar oferă interviuri, scrie „New York Daily News“.

În una dintre scurtele sale apariţii în public, la deschiderea unui nou restaurant în nordul Texasului, în 2011, ea a declarat unui reporter prezent la faţa locului că este extaziată, dar că nu ştie dacă vrea să ofere un interviu.

În septembrie 2012, însă, Torres a atras atenţia presei atunci când s-a aflat că a cumpărat un conac cu şapte dormitoare şi 16 băi în valoare de 17,4 milioane de dolari.

Drumul spre conducerea afacerii

Tânără care a fost căsătorită de trei ori a ajuns la conducerea companiei în 2010, după o serie de decese neaşteptate în familie.

Fondatorul companiei şi bunicul ei, Harry Snyder, a murit în 1976, lăsând compania pe mâinile fiului său Rich, care a murit într-un accident aviatic în 1993, la vârsta de 41 de ani. A urmat la conducerea companiei tatăl lui Lynsi, Guy Snyder, care a extins afacerea la 140 de restaurante, înainte de a muri în 1999, din cauza unei supradoze de medicamente.

Bunica moştenitoarei, Esther, a preluat conducerea companiei până în 2006, atunci când a murit, la 86 de ani. Lynsi a moştenit jumătate din acţiuni la împlinirea a 30 de ani, iar peste cinci ani va primi şi cealaltă jumătate.

O pasiune de familie cursele de drag

Deşi nu se ştiu prea multe lucruri despre ea, toată lumea îi cunoaşte pasiunea pentru cursele de drag. „Tatăl meu era pasionat de astfel de curse, iar acum pasiunea aceasta trăieşte prin mine. Cursele de drag au jucat un rol esenţial în istoria In-N-Out Burger, dar este şi o parte importantă a istoriei familiei mele“, a dezvăluit ea.

De altfel, ea este şi căsătorită, în prezent, cu un pilot de curse, Val Torres Jr.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii