Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Procurorul general din SUA: „Lockdown? Cel mai mare abuz de la sclavagism încoace!“

27
19 Sep 2020 06:27:31
Autor: Amir Kiarash
William Bar a avut un discurs vehement la CNN
William Bar a avut un discurs vehement la CNN

Apar tot mai multe voci care acuză o măsură împrumutată din China, care nu doar că n-a rezolvat problema răspândirii virusului, dar a creat şi o sumedenie de alte probleme, în frunte cu o criză financiară de proporţii.

La începutul anului, întreaga planetă a acuzat China de răspândirea noului coronavirus şi de muşamalizarea datelor privind boala COVID-19, pentru ca apoi să recurgă la o metodă chinezească, în lupta cu pandemia: închiderea oamenilor în case!
 
A fost nevoie de vreo două luni, pentru ca Guvernanţii să se prindă că un virus transmisibil pe calea aerului nu poate fi eliminat, în întregime, prin astfel de măsuri exagerate. Doar că această revelaţie a venit, din păcate, mult prea târziu. Economia, în primul rând, a fost pusă pe butuci, la nivel planetar, şi efectele crizei ne vor lovi din plin, începând din 2021, aşa cum ne tot avertizează specialiştii. Oricum, deja avem armate de şomeri, în toate ţările din lume.
 
Între timp, restricţiile s-au relaxat, au fost implementate singurele măsuri concrete care ajută la combaterea răspândirii virusului, folosirea măştilor, igienizarea mâinilor, distanţarea fizică şi promovarea unui stil de viaţă sănătos, iar lumea a învăţat să convieţuiască, cât de cât, cu COVID-19.
 
Pe scurt, întreaga planetă a început lupta cu pandemia, folosind modelul chinezesc, pentru ca apoi, treptat, să treacă la cel suedez, atât de criticat, la începutul anului. 
 
Iar acum apar tot mai multe voci care acuză dur acele lockdown-uri, din lunile martie şi aprilie (în România a durat până la jumătatea lui mai!). Mai întâi, francezii au anunţat că, indiferent de evoluţia epidemiei, carantinarea totală a ţării nu va mai fi o opţiune pentru ei. Apoi, un expert american, de la Centrul de cercetare pentru prevenirea bolilor Yale-Griffin, a demonstrat inutilitatea acelor lockdown-uri.
 
Iar acum, în dialog cu CNN, procurorul general american, William Bar, a atacat vehement închiderea oamenilor în case, în numele combaterii coronavirusului, făcând o comparaţie între această metodă exagerată şi ceea ce s-a întâmplat în Statele Unite, în perioada sclavagismului!
 
Ce a spus William Bar pentru CNN?
 
*Ştiţi, închiderea totală a ţării, ordinul închiderii oamenilor în case, e ca arest la domiciliu. În afară de sclavagism, care era o restricţie total diferită, aceste lockdown-uri au reperezentat cel mai mare abuz asupra drepturilor omului, în întreaga istorie a Americii.
 
*Ele au avut loc pentru că guvernatorii fac ceea ce ştiu birocraţii cel mai bine: sfidează logica. Îi tratează pe cetăţeni ca pe nişte bebeluşi, care nu sunt capabili să-şi asume responsabilităţi pentru ei şi pentru ceilalţi. 
 
*Trebuie să le dăm oamenilor de afaceri o oportunitate, să le spunem despre regula folosirii măştilor, să le dăm timp să-şi adapteze afacerea la noile cerinţe. Şi apoi, mizând pe igeniozitatea oamenilor, pe capacitatea lor de adaptare, le vom da măcar liberatea de a-şi câştiga existenţa.
 
CITEŞTE ŞI:
 
Franţa anunţă: „Nici dacă apare valul doi, nu mai închidem ţara! Populaţia nu va mai accepta aşa ceva“
 
Expert american: „Prin acele lockdown-uri, n-am oprit decesele. Le-am schimbat datele“

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

27 Comentarii

Tomescu Tom
19.09.2020, 07:25:30

Este ... procurorul general al SUA ! ... Își permite să spună adevărul !

0 (14 voturi)
aglaia văsîi
19.09.2020, 07:35:40

Fabrica de minciuni al Urangutanului Portocaliu, nici nu știe ce însiamnă "adevăr" fiincă-i scoate numai gogoși din rîtul ăla porcin spurcat! Manure for the feeble-minded, fascist trolls and other unsavory douchebags..

+3 (29 voturi)
Ion Dani
19.09.2020, 08:08:34

vasii, nu te-ai saturat sa te injure/scuipe/batjocoreasca oamenii pe forum??? Sau asta este fisa postului? Oricum te stiu toti de postac tiraspolezo-tomberonez, as c oricum nu conteaza ce debitezi!

+6 (18 voturi)
aglaia văsîi
19.09.2020, 07:28:47

Porcu ăsta rasist împuțit ieste cel mai corupt criminal din istoria jurisprudenței amerikakane și bîtaciul Japiței Portocalii pe care-l linge în dos fără pic de jenă! Un notoriu coprofag.. The most dangerous enabler in Amerikkka these days together with his master the psychopath Orange Sphincter!

+7 (31 voturi)
ion carutasul
19.09.2020, 08:04:59

Pozitia asta au adoptato si alogenii ORBAN ,Johannis cu slugile lor ,umulind un popopr intreg . Ne vedem la alegeri !

-4 (12 voturi)

Vezi toate comentariile (27)

Modifică Setările