Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Răpirile din Cleveland: Fiicele suspectului declară că nu au „sânge de monstru“

0
11 May 2013 00:49:27
Autor: Iulia Marin
Ariel Castro şi fiica sa, Angie FOTO telegraph.co.uk
Ariel Castro şi fiica sa, Angie FOTO telegraph.co.uk

Fiicele lui Ariel Castro, bărbatul acuzat de răpirea a trei femei pe care le-a ţinut captive în locuinţa sa din Cleveland timp de zece ani, şi-au renegat tatăl, declarându-se şocate de comportamentul deviant al acestuia.

„Sunt dezgustată“, a declarat Angie Gregg, fiica în vârstă de 33 de ani a lui Castro.

 „Nu va avea parte de vizite, de telefoane. Nu mai poate fi niciodată tata. Nu simt milă pentru acest bărbat“, a adăugat ea.

Femeia, care vizita frecvent locuinţa tatălui său, a declarat că speră ca familia să nu aibă şi mai mult de suferit din cauza crimelor comise de Castro.

  „Nu ne reprezintă pe noi sau pe copiii mei“, a declarat ea pentru CNN. „Nu avem sângele unui monstru“, a arătat aceasta, insistând că bărbatul pe care îl considera un tată iubitor este „mort“ pentru ea.

Mike DeWine, procurorul general al statului Ohio, a anunţat joi că, potrivit rezultatelor testelor ADN, Castro este tatăl lui Jocelyn, fetiţa născută de Amanda Berry, una dintre victimele acestuia.

Angie Gregg a declarat că tatăl ei îi arătase o fotografie a lui Jocelyn, pe care a prezentat-o drept „fiica iubitei“ sale, înainte de a-i sugera că ar putea fi chiar fiica lui, informează site-ul telegraph.co.uk.

Insistând că nici ea, nici alţi membri ai familiei nu ştiau nimic despre comportamentul tatălui lor, Gregg a recunoscut că a înţeles acum de ce Castro se purta straniu uneori sau „dispărea“.

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările