Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Soldaţii Forţei Spaţiale a SUA au o nouă uniformă VIDEO

8
22 Sep 2021 15:59:43
Autor: Cristina Ene
Uniforma soldaţilor Forţei Spaţiale a SUA FOTO CNN
Uniforma soldaţilor Forţei Spaţiale a SUA FOTO CNN

Forţa Spaţială a SUA, creată de administraţiaTrump în 2019, a anunţat marţi o nouă uniformă pentru soldaţii săi intitulaţi „Gardienii”, informează CNN.

Comandantul Forţei Spaţiale a SUA, generalul Jay Raymond, a prezentat uniforma la ultima conferinţă a Asociaţiei Forţelor Aeriene unde s-a vorbit despre spaţiu, aviaţie şi cibernetică.
 
În anunţul său pe Twitter, noua aripă a armatei SUA a numit uniforma „modernă, distinctivă” şi „profesionistă”.
 
Propunerea este o haină albastru-închis cu un şir de nasturi argintii dispuşi în diagonală din dreapta spre stânga imprimaţi cu simbolul Forţei Spaţiale. Eticheta cu nume se află în partea stângă sus, puţin mai jos de umăr. Cămaşa de un albastru deschis este vizibiliă din haina fără guler.
 
Aceşţi militari au şi un echipament de antrenament mai uşor format din tricou deschis la culoare, pantaloni scurţi şi hanorac negru. Acestea au imprimat logoul Forţei Spaţiale şi pe spate cu litere mari albe numele noii aripi a armatei.
 
 
Fostul preşedinte american Donald Trump a înfiinţat Forţa Spaţială a SUA în 2019 sub incidenţa Legii privind Autorizarea Apărării Naţionale.
 
În decembrie 2020, fostul vicepreşedinte Mike Pence a anunţat că membrii noii create Forţe Spaţiale SUA se vor numi „Gardieni”, logoul noii forţe armate fiind stabilit în ianuarie 2020.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

fact check
22.09.2021, 16:03:01

Star Trek e aici!

+9 (11 voturi)
Utilizator Adevărul
22.09.2021, 16:25:15

Comentariu considerat abuziv.

imsi2 imsi2
22.09.2021, 16:54:40

Aia 2 din poza arata de parca extraterestra de culoare s ar pregati sa l manince pe plapandul celalalt. Banuiesc ca vor sa mearga pe Venus de aia au tinuta de instructie un tricou si spielhosen sau pe Mercur.

-11 (11 voturi)
Amdo Odma
22.09.2021, 18:57:50

"În anunţul său pe Twitter, noua aripă a armatei SUA a numit uniforma „modernă, distinctivă” şi „profesionistă”. Hahahahahaha! De ce n-au vopsit-o ROGVAIV?

-9 (11 voturi)
Tomescu Tom
22.09.2021, 19:29:04

Cumva ... " soldații " forței spațiale .. ar trebui să fie de fapt piloți de înaltă clasă ? Nu de alta ...dar până într-un anumit moment ... toți astronauții din programul spațial american erau PILOȚI militari sau civili ... cu jdemii de ore de zbor ... Dacă erau militari ...absolut toți erau ofițeri superiori .. Nici unul nu era .. soldat simplu ! . Pe cale de consecință ...ar însemna că soldații din forța spațială ..sunt un fel de personal auxiliar , care fac curățenie ... de ex.

-9 (9 voturi)

Vezi toate comentariile (8)

Modifică Setările