articolul anterior articolul urmator

Trump iese din nou la atac împotriva a patru alese democrate provenite din rândul minorităţilor: „Sunt slabe şi instabile“

21
21 Jul 2019 18:29:02
Autor: Ion Gaidau
Preşedintele american Donald Trump FOTO Arhivă
Preşedintele american Donald Trump FOTO Arhivă

21 Comentarii

MadWolf
21.07.2019, 18:41:43

Daca Trump spunea ca trebuie sa prezinte scuze doar Statelor Unite, era OK. Pentru ca a pomenit si Israelul a indicat clar unde sunt de fapt stapanii lui si-ai Statelor Unite.

+1 (3 voturi)
Necula Mario
21.07.2019, 19:51:35

Urmand "logica" Gazetei Garzii de Fier , atunci Germania , care tocmai a decis sa ofere compensatii evreilor romani din al Doilea razboi Mondial , sunt si ei sub controlul Israelului... Bancile elevetiene , in trecut au compensat evreii din germania , polonia , si alte tari ocuptate de camarazii tai , nazistii , care au confiscat banii si obiecte de arta evreilor de atunci.. Din , nou urmand logica Legionara , deducem , ca Israelul , este stapul Elvetiei... s.a.m.d... MadWolf....ce nick potrivit..NU doresc sa il traduc in mioritica... Pacat ca te ascunzi in spatele nick urilor , si nu ai coloana vertebrala sa iti spui numele... Una din trasaturile de baza a Legionarilor , precum a verilor lor , Comunistii , este : Lasitatea..

-4 (4 voturi)
MadWolf
21.07.2019, 21:35:30

Nu, nemtii si elvetienii sunt spalati pe creier, Spalare de creier orhestrata tot de Israel si de americani. Li s-a tot cantat la ureche ca-s vinovati indiferent cate generatii i-ar desparti de generatia care a dus al doilea razboi mondial. Si acum chiar au ajuns sa creada ca-s vinovati laolalta cu bunicii si strabunicii lor. Unul dintre avantajele internetului este anonimatul. Vrei sa spui ca pe tine chiar te cheama Necula Mario? Ce nume de cocalar... Sigur nu te cheama de fapt Itzic sau Shlomo? Si daca mi-ai fi stiut numele adevarat ce-ai fi facut, gagautza? M-ai fi amenintat ca ai buze foarte reci?

+1 (1 vot)
Lombardi Antonio
21.07.2019, 21:43:24

@NECULA , faci ce faci si impungi pe nationalistii romani .. ;) Chiar daca n-are nici-o legautura cu articolul

-1 (1 vot)
Lombardi Antonio
21.07.2019, 21:32:42

Nu conteaza ca 3 dintre ele sint nascute in states. Si unii musulmani teroristi din Franta se nascuse in Franta , si totusi au facut acte de terorism impotriva tarii lor . Daca sint americani, sa se comporte ca adevarati americani, nu sa poarte turbanul pe cap si sa faca politica de stinga anti americana

+1 (3 voturi)