articolul anterior articolul urmator

Trump îşi formulează cerinţele faţă de Iran şi anunţă sancţiuni „dure“ împotriva ayatollahului Ali Khamenei

10
24 Jun 2019 19:51:10
Autor: Ion Gaidau
Donald Trump FOTO EPA-EFE
Donald Trump FOTO EPA-EFE

10 Comentarii

Index 4.2
24.06.2019, 20:12:00

Din noiembrie 2016 USA au o poilitica externa si interna haotica, in functie de toanele si ifosele Guzganului Rozaliu! Din pacate aceasta stare de fapt prelungita va duce la fracturi intre membrii NATO si in relatiile transatlantice . Vladutz dovedeste ca este un lider istetz si a stiut ce a facut cand l-a sprijinit si proptit in fotoliul suprem pe batranul nebun. Succesul rusilor din 2016 a fost usurat si de gandirea inapoiata a dreptei americane, a conservatorilor ce doresc intoarcerea la realitatile din Evul Mediu!

-2 (4 voturi)
Necula Mario
24.06.2019, 21:00:38

Barak Hussein Obama , A INVENTAT HAOSUIL...el...pardon : EL a scris Manualul , haosului internsi intrnational : asa zisa Primavara Araba ( care stim ,de fapt a fost Iarna Islamica) , 1 million de jihadisti in Europa , economia americii pe buctuci , dezararmarea unilaterala a americii , cele mai ridicate rate de somaj, saracie si deficituri ... Ptr. cei cu o scrurta memorie , va invit la o intalnire in Parcul Amintirilor , pe Aleea Memoriilor... Intre 2009 si 2016 , aproape zilnic , doua teme apreau in acea perioada in Media ,vizavi de america in Media : #1 : Maoistii vor surclasa America ca putere economica , tehnologica si militara ...va mai aduceti aminte , ce excitati erau trolii si Democratii americani ?... # 2 : ISIS , si victoriilor lor zilnice si noul lor UMMA ( Imperiu ) sau califat : din Mauritania si pana in Filipine... OBAMA( un amator incompetent, anti American, anti crestin si anti capitalist) si Democratii americani , cum am mentionat , au elevat HAOSUL , la un nivel de arta... Obama si Democratii Deceniului Pierdut , al americii, nu au pierdut absolut nici o ocazie de a smulge Infrangerea , din ghiarele Victoriei...

-2 (4 voturi)
Necula Mario
24.06.2019, 20:14:42

In sfarsit!... Un Presedinte , din 1979 incoace, care a inteles faptul ca nu este in intersul contribuabilului American , sa subventioneze marile tari importattoare de petrol din Glof, precum China si japonica, si multe tari din Colhozul European.... Cat depre sancitunile impotriva conturilor fianciare ale cainelui turbat , dictatorul Perisei, intrebarea care se pune este urmatoarea : Cat timp va dura , pana cand neo amrxistii americani( Democratii) , si Goarna acestui partid , radical de Stanga , se vor alia cu ayatollahuil Perisei ????... Deja activistii de Partid , camuflati ca ziaristi , si reporter , deja isi scriu propaganda...O vom afla in cateva ore , de la Adevarul , care va prelua aceste articole , direct de la Media de Stanga din America, sau via news.ro...

-2 (4 voturi)
rhys tray
24.06.2019, 21:59:02

nu stiu de ce,dar din comentariile tale iti ies perciunii!!!!va da Iranul de nu ve vedeti!!!!!si mars ma din Romania....nu o sa purtam perciuni niciodata!!!!

+1 (3 voturi)
OmTacut
24.06.2019, 21:39:24

Ce tupeu pe Iranul asta, ati văzut cum s-a întins cu teritoriul sau pe lângă bazele militare US din Afganistan, Arabia Saudita, Kuweit.

0 (4 voturi)