Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Trump neagă din nou acuzaţiile de viol aduse împotriva lui de către jurnalista E. Jean Carroll: „Nu este genul meu. Nu s-a întâmplat niciodată, ok?“

9
25 Jun 2019 16:56:58
Autor: News.ro
Jurnalista E. Jean Carroll FOTO Wikipedia
Jurnalista E. Jean Carroll FOTO Wikipedia

Preşedintele american Donald Trump a negat acuzaţiile că ar fi violat-o pe jurnalista E. Jean Carroll acum peste 20 de ani, declarând că ea nu este genul său, conform BBC.

Trump a precizat că ea „minte în totalitate“ privind presupusul atac, care ar fi avut loc într-un magazin din New York.

„O spun cu mare respect: În primul rând, ea nu este genul meu. În al doilea rând, (atacul) nu a avut loc. Nu s-a întâmplat niciodată, ok?“, a declarat Trump pentru The Hill.

Într-un articol publicat de New York Magazine, Carroll, în vârstă de 75 de ani, îl acuză pe Trump că a violat-o.

În interviuri acordate ulterior CNN şi MSNBC, jurnalista Elle a declarat că ia în considerare să îl dea în judecată pe preşedintele american.

Carroll este a 16-a femeie care îl acuză pe Trump de un comportament sexual nepotrivit. Preşedintele american a negat toate acuzaţiile.

Carroll susţine că atacul a avut loc în magazinul Bergdorf Goodman „la sfârşitul lui 1995 sau începutul lui 1996“, ea întâlnindu-se întâmplător cu Trump.

Actualul preşedinte i-ar fi cerut sfatul cu privire la lenjeria intimă pe care urma să o cumpere pentru o altă femeie şi i-a cerut, în glumă, să o probeze.

La cabinele de probă, Trump ar fi intrat peste Carroll, ar fi pus-o cu forţa la perete şi apoi ar fi violat-o, conform jurnalistei. Ea a precizat că a reuşit să îl îndepărteze pe Trump „după o luptă colosală“.

Trump a declarat că nu o cunoaşte pe Carroll, deşi apare într-o fotografie alături de ea, publicată de New York Magazine.

„Este teribil că unii oameni pot face afirmaţii de acest tip“, a declarat Trump. Este a treia oară când Trump neagă aceste acuzaţii, anterior preşedintele american acuzând-o pe Carroll că încearcă „să îşi vândă noua carte“ şi că „distribuie ştiri false“.

Răspunzând la afirmaţia lui Trump, Carroll a declarat pentru CNN: „Mă bucur că nu sunt genul lui“.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

9 Comentarii

Marcel Cristea
25.06.2019, 17:58:21

It can't be true, Donald's got standards.

-1 (1 vot)
Tomescu Tom
25.06.2019, 18:37:08

„ la sfârşitul lui 1995 sau începutul lui 1996 “ . Dehh ... marja de eroare ar fi de maxim un an in prima faza .. :))) I-au trebuit 20 de ani sa inteleaga ca in perioada aceea s-a intamplat ceva ! Insa ... daca e doar o simpla banuiala ??? :)))

+1 (1 vot)
Nolan Cojocaru
25.06.2019, 20:46:38

" În primul rând, ea nu este genul meu." a spus măscăriciul din filmele de groază. "Că dacă era, o violam bine-mersi"...

-1 (3 voturi)
Gigi Kent
25.06.2019, 21:47:38

Noian Cojocaru,intelijentule, poate ție iți plac băbăciunile de 55 de ani. Acum 40-50 de ani poate Trumpeta ar fi regulat-o, dacă îl ruga suficient de insistent.

-1 (1 vot)
Mihai Popescu
25.06.2019, 21:01:22

Nea Trump, esti golan dar macar fii barbat si recunoaste !

-1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (9)