Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Trump, un nou atac la adresa lui Biden: E împotriva lui Dumnezeu şi face rău Bibliei

23
7 Aug 2020 13:36:58
Autor: George-Andrei Cristescu
Foto AFP
Foto AFP

Aflat într-o vizită electorală în statul Ohio, preşedintele american Donald Trump, l-a atacat din nou pe contracandidatul său democrat, de data asta prin referinţă la religie. Biden este împotriva a tot şi toate, inclusiv a lui Dumnezeu.

În timpul unei conferinţe de presă de la Cleveland, Donald Trump, care este prezbiterian, a găsit prilejul să-l atace pe Joe Biden şi prin prisma credinţei sale: „urmează agenda stângii radicale. Vă va lua armele, va distruge Al Doilea Amendament. Nici religie, nici nimic. Face rău Bibliei, lui Dumnezeu. E împotriva lui Dumnezeu, a armelor, a energiei noastre, a genului nostru de energie”.
 
Fostul vicepreşedinte Biden, un catolic devotat, a spus mereu că credinţa l-a ajutat în momentele grele de după moartea primei soţii şi fiului său în 1972, într-un accident de maşină.
 
Echipa de campanie a lui Biden a transmis că religia face parte din identitatea lui Biden şi a fost o sursă de putere şi alinare în momente de suferinţă.
 
Totuşi nu este prima dată când religia este punct de dispută între cei doi rivali la preşedinţie: Biden a denunţat exerciţii de cinism religios când Trump s-a fotografiat cu Biblia în mână după ce forţele sale de ordine au dispersat cu gaze lacrimogene protestatari adunaţi în jurul Casei Albe.
 
În lista sa de „şase promisiuni” pentru al doilea mandat, Donald Trump s-a angajat faţă de o redresare economică în care SUA să devină un producător medical de primă mână, să creeze milioane de locuri de muncă în industria prelucrătoare şi să recupereze locurile de muncă şi fabricile de peste graniţe.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

23 Comentarii

Stefan din Nord
7.08.2020, 14:25:21

Doi pacalici , pretinsi crestini . Asta e tot ce poate da politicii , mareata natiune americana ?

-1 (5 voturi)
Ionescu Eva
7.08.2020, 14:48:42

Pana la urma care e Dumnezeul lor? E ciudat ca Trump a si vorbit de Cristos! Dar iar, Cristos e un termen inventat, ca si Dumnezeu. Dumnezeu adevarat nu e Lucifer Arhitectul Universului ci YAHWEH, ADONAI ELOHIM! Iar Cristos e Ieshua (tradus si ca Iisus). Trebuie sa mai urmaresc o data video-urile de Craciun, poate Trump n-a pronuntat niciodata JESUS... Repet, masonii astia cand vorbesc de Dumnezeu, ei vorbesc de fapt de falsul Arhitect al Universului adica Lucifer/Satana!

-4 (6 voturi)
Ionescu Eva
7.08.2020, 14:46:09

2 pacalici intr-adevar, 2 masoni luciferieni... Dupa actiuni se vad oamenii in Dumnezeu, si actiuni constante de acelasi fel! Nu 1 buna ca CTP si 3 proaste. Trump nu doar ca sustine agenda pana la urma, dar e si un lider violent si scandalagiu... Pe celalalt nu il cunosc, dar la 80 de ani esti marioneta!

-5 (7 voturi)
Bun Om
7.08.2020, 15:38:00

Astia din dreapta ii numesc pe aia in stanga TeamSatan pe Twitter. Asi exinde definitia sa includem cam tot vestul in afara de vreo 10-40% care au ramas o minoritate de oameni decenti. Nu e vorba de credinta oarba sau daca Dumnezeu exista. Sunt doar zece reguli atat: 1. Nu te inchina la zei falsi. 2. Nu te idola pe tine insuti. 3. Nu vorbi urat. 4. Nu uita sa te odihnesti. 5. Cinsteste-ti familia. 6. Nu ucide. 7. Nu fii imoral. 8. Nu fura. 9. Nu minti. 10. Nu dori ce are altul. Astia amandoi le-au incalcat si continua sa incalce toate regulile astea consistent.

-3 (5 voturi)
Mihai Tarnopol
7.08.2020, 15:46:52

Ce gluma buna. Bideu - catolic devotat. Poate leninist devotat.

0 (10 voturi)

Vezi toate comentariile (23)