Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un val în timp ce se juca cu copiii săi

0
22 Jul 2019 05:34:16
Autor: Cristina Ene
FOTO pixabay
FOTO pixabay

Un bărbat, tată a 6 copii, a murit după ce a fost izbit de un val pe o plajă din Carolina de Nord. Acesta a fost trântit de pământ cu atâta forţă că gâtul i-a fost rupt şi n-a mai putut respira, relatează CNN.

Lee Dingle, în vărstă de 37 de ani, a fost izbit de un val puternic în timp ce se se juca cu trei dintre copiii săi pe plaja din Oak Island. Gâtul i-a fost rupt în urma impactului şi s-a umflat atât de tare încât căile respiratorii au fost blocate. Recuperarea lui n-a mai fost posibilă, întrucât a stat prea mult fără oxigen.
 
El a murit o zi mai târziu în ciuda eforturilor de salvare venite inclusiv din partea copiilor săi.
Salvamontiştii insulei au spus că ei şi alte echipe de salvare au intervenit la doar câteva minute de la accident, şi totuşi nu a putut fi salvat.
 
„Partenerul, iubirea mea şi casa mea a murit azi într-un accident grotesc”, a scris soţia sa pe Instagram.
„Ne-am întâlnit când eu aveam 18 ani, iar el 19 şi suntem împreună de atunci. Nu ar fi trebuit să-i spun adio la 37 de ani. Nu ştiu cum să fiu un adult fără el, va trebui să învăţ”, a mai scris aceasta.
 
 
 
Dingle era inginer şi conducea o firmă de consolidare şi reabilitare a clădirilor. El fusese promovat ca preşedinte al companiei cu doar două săptămâni înainte de accident.

El mai colabora şi cu serviciile de urgenţă în caz de dezastre din North Carolina  şi făcea parte din echipele de salvare şi recuperare a oamenilor blocaţi în clădiri în urma prăbuşirii acestora după incendii sau explozii.
 
Bărbatul avea 6 copii, doi biologici şi patru adoptaţi: trei din Uganda şi unul din Taiwan.
 
În 2016 Dingle şi familia sa au fost protagoniştii unui reportaj la postul de televiziune WTVD afiliat CNN care a prezentat eforturile lor de a modifica o camionetă pentru fata lor bolnavă de paralizie cerebrală, care se deplasa cu un scaun cu rotile motorizat. Deşi îndeplineau condiţiile de a primi bani de la stat pentru modificările necesare, ei încă nu reuşiseră să-i obţină.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii