Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Un fost agent CIA susţine că are o colecţie de dispozitive prelevate de la presupuse victime ale răpirilor extraterestre

8
3 Aug 2021 13:59:54
Autor: Cristina Ene
FOTO SHUTTERSTOCK
FOTO SHUTTERSTOCK

Un fost agent CIA a dezvăluit într-un podcast din 2015, ieşit recent la lumină, că a colectat mai multe probe constând în mostre ADN şi dispozitive presupus implantate de către fiinţe supranaturale de la persoane care s-au declarat victime ale răpirilor extraterestre, relatează The Sun.

Derrel Sims, un vânător faimos de extratereştri, scriitor şi fost agent CIA, a dezvăluit în cadrul podcastului „Into the Light”, din 2015, că a strâns de-a lungul anilor dispozitive „descoperite în corpul victimelor răpirilor extraterestre”.
 
Mărturisirea acestuia despre cei 38 de ani de cercetări privind viaţa extraterestră a fost recent scoasă la iveală pe Twitter.
 
 Sims susţine că a ajutat victimele răpirilor extraterestre să-şi revină după o experienţă terifiantă.
 
„Pe parcursul cercetărilor mele asupra OZN-urilor o mulţime de oameni m-au rugat să fac asta pentru ei. E o credinţă care nu are prea multă însemnătate în acest domeniu. Cu adevărat important este să poţi dovedi şi concluziile pe care le poţi avea în baza dovezilor disponibile. Am efectuat în acest scop 22 de operaţii asupra oamenilor ce spun că au avut acel contact cu alte fiinţe şi au rămas cu senzaţia că li s-au implantat nişte dispozitive în corp.
 
De fapt, cu acest prilej chiar am îndepărtat unele obiecte doar că acestea erau de origine terestră”, a spus cercetătorul, care s-a lăudat cu cea mai mare colecţie de artefacte extrase de la cei autodeclaraţi victime ale răpirilor.
 
Colecţia sa cuprinde mostre de piele, mostre ADN, radiografii, RMN-uri, sonograme, obiecte ce ar conţine indicii despre răpiri precum şi implanturi anormale şi alte artefacte.
 
Podcastul care poate fi ascultat pe dispozitivele Apple a ieşit la suprafaţă la doar câteva zile după ce profesorul de la Harvard, Avi Loeb, a dezvăluit convingerea sa potrivit căreia OZN-urile ar putea fi inspectări ale Pământului din partea unei civilizaţi extraterestre.
 
„Ar putea fi ceva provenit dintr-o sursă extraterestră - având în vedere că  majoritatea stelelor s-au format înaintea soarelui, cu miliarde de ani înainte, şi am putea  să ne închipuim o civilizaţie care ne precedă cu un miliard de ani.
 
Ar fi îndeajuns de mult timp pentru a trimite în lume o navă spaţială cu propulsie chimică şi dotată cu inteligenţă artificială care să funcţioneze autonom.
 
Este nevoie de o singură [civilizaţie] care ar fi suficientă pentru a popula întreaga galaxie cu sonde auto-replicabile prevăzute cu inteligenţă artificială”, a spus profesorul de la Harvard.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

Noah_Scînteia@Vancouver.ca
3.08.2021, 14:30:32

"Un fost agent CIA a dezvăluit într-un podcast din 2015, ieşit recent la lumină, că a colectat mai multe probe constând în mostre ADN şi dispozitive presupus implantate de către fiinţe supranaturale de la persoane care s-au declarat victime ale răpirilor extraterestre" https://assets.republica.ro/20151203/473502ce7c1b13031a3381b8299bdd31b3e98df8.jpg

+24 (26 voturi)
Noah_Scînteia@Vancouver.ca
3.08.2021, 14:31:50

"Este nevoie de o singură [civilizaţie] care ar fi suficientă pentru a popula întreaga galaxie cu sonde auto-replicabile prevăzute cu inteligenţă artificială” http://asapteadimensiune.ro/images/Religie_112.jpg

+24 (26 voturi)
m kiki
3.08.2021, 16:46:26

so what se stie asta guvernul american le da voie sa rapeasca populatia in schimbul tehnologiei asa se face ca au si un OZN la ce le foloseste insa e un mare mister pentru ca raspunsul e : la nimic dar nu trebuie sa-i suspectam pe americani de prea multa inteligenta...tot niste rusi imbecili sint si pe acolo

-18 (20 voturi)
m kiki
3.08.2021, 16:51:13

..iar cu virusul, iar,...no IQ chinez dar facut la Fort Detrick Aveam o cunostiinta care putea calatori doar cu aprobari speciale fiind biolog...era paranoia cu armele biologice. cind colo, ce sa vezi. spuma retardatilor platiti regeste din banul public face boacana...prezentatindu-se in sesiuni stiitifice ultra intelectuale si cu staif. niste cretini omenirea este condusa de niste cretini nu mai pomenesc de ala de la OMS ca ma baneaza astia de tot.

-19 (23 voturi)
Æ Replicant
3.08.2021, 19:41:01

si capra impletea legarurile de ceapa si isi facea sapca ------------- ergo daci liberi iexista in tunelurile de sub Bucegi - tigari Bucegi ! :) si aveau trei copaci un mar un par si unul taiat LOL :)

+20 (20 voturi)

Vezi toate comentariile (8)

Modifică Setările